Gyldenprisveien 16H
5056 BERGEN

Leiligheten er under oppføring og er kategorisert som leilighet E-7 i opprinnelig salgsprospekt for boligprosjektet Høyegaarden. Høyegaarden er et unikt og urbant prosjekt med sentral beliggenhet på Gyldenpris. Leilighet E-7 er del av nybygget og har en svært arealeffektiv og attraktiv planløsning. Leiligheten inneholder: Entrè, kjøkken/stue, bad og 2 soverom. Fra kjøkken/stue har man utgang til en romslig terrasse på 14,9 m2 og en balkong mot på 4,1 m2 med fantastisk utsikt mot Ulriken. I tillegg har leiligheten en fast parkeringsplass på 1. plan med heis opp til leiligheten. Leiligheten disponerer også en sportsbod.

Standard

Leiligheten har gode kvaliteter, blant annet:
- Kjøkken leveres av kvalitetsleverandøren HTH, Stockholm melamin, type lys mokka med sorte håndtak og integrerte hvitevarer. Laminat benkeplate 30 mm, farge 597 Surface.
- Moderne og nøytrale fliser i størrelse 30*60cm gulvflis i fargen light grey DarseE723, 10*10cm i dusjssone og størrelse 30*60cm veggflis i matt hvit
- På bad leveres 90x90 dusjvegger, dusjarmatur, servantarmatur, downlights i tak, baderomsmøbel med speil, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- Tarkett Move Oak White XT Plank 190 mm 1-stavs parkett på gulv i alle oppholdsrom, stue/kjøkken og gang.
- Innvendige vegger males i farge Tudor Jotun NCS 1202-Y26R
- Møre Royal terrassebord leveres på på takterrasser, markterrasser og terrasser. Balkong leveres med betong som ferdig overflate. Balkonger leveres med spilerekkverk på alle terrassene/balkongene, samt på terrassene som ligger jevnt med terreng.
- Fellesarealer, leiligheter og garasjeanlegg blir fullsprinklet
- Det leveres utelys på private terrasser og et stikk.

Se vedlagt kjøkkentegning og leveransebeskrivelse for boligprosjektet i prospektet for mer informasjon. Boligprosjektet / leilighetene er tegnet av En-til En arkitekter, og føres opp av Backe AS som totalentreprenør og selger som en del av JoaGruppen.

Leilighetene i prosjektet vil ha tilgang til den flotte Søylehallen som kan leies av beboerne og blir utstyrt med blant annet kjøkken, sittegrupper og bad.

Byggeår

2024

Beskaffenhet

Bolig under oppføring.

Oppvarming

Leilighetene varmes opp via sentralvarmeanlegg som skal plasseres i teknisk rom/energisentral.
Det monteres konvektor/radiator i hver bolig på best egnet sted.

Badegulv leveres med elektrisk gulvvarme, med termostat.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og elektrisk ettervarming av luften i hver leilighet.
For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at det ikke leveres varmekilder i alle rom.

Se vedlagt leveransebeskrivelse for mer utfyllende informasjon.

Energimerking

Byggene blir planlagt å oppfylle minimum energimerke B. Endelig energimerke for hver bolig vil foreligge innen overtagelse. Prosjektet vil få en positiv klima- og miljøeffekt som vil gi kjøpere mulighet for å søke om grønn finansiering.

Ansvarlig megler

Therese Fimland
Prosjektmegler | Salgsleder | Partner
tf@kapa.no
97 72 47 06

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-08-2024

Kart
Gyldenprisveien 16H, 5056 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny