Dolvikbakken 161, bolig B103
5252 Søreidgrend

Søreidpollen 1 Borettslag

Andelsbrevnummer

3

Flott 5-roms bolig som går over 2 plan og inneholder følgende: 1.etg: Entre/gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom, bad/vaskerom og bod. 2.etg: Stue, 2 soverom og bad. I tillegg disponerer boligen gode uteområder ved inngangsparti og på fremsiden med utgang fra stue/kjøkken. Tilhørende sportsbod på ca. 5 m² i felles underjordisk garasjeanlegg, samt en fast garasjeplass.

Standard

Når du kjøper helt nytt i Søreidpollen kan du glede deg over gode kvaliteter og en bolig etter siste byggeforskirft TEK 17. Boligen passer både for unge, familier og eldre!
Boligen er gjennomgående, det betyr at du får vinduer og lysinnslipp i begge ender av boligen.

Flere kvaliteter og fordeler:
- Oppgradert kjøkken fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer
- 2 oppgraderte helfliste bad med lekre 60x60 fliser på vegg og gulv, samt 5x5 fliser på gulv i dusj.
- 2 stuer, en i hver etasje
- Entrè med fliser og gulvvarme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Heis i bygget
- Sprinkleranlegg
- En garasjeplass inkludert i kjøpesum
- Innen- og utendørs sykkelparkering
- Fastpris, ingen budrunde
- Alt er helt nytt!

Byggeår

2023

Parkering

Fast parkeringsplass i felles underjordisk garasjeanlegg er inkludert i prisen. I tillegg medfølger en sportsbod i garasjeanlegget.  Borettslaget har valgt Aneo som leverandør elbillading. Lading for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger, og andelseier må selv inngå ladeabonnenment og velge ladepakke på Aneo sin hjemmeside. 

Det er avsatt 2 parkeringsplasser til gjesteparkering og 1 til MC gjesteparkering. I felles underjordisk garasjeanlegg er det i tillegg sykkelparkering, samt sykkelparkering utendørs på felles tun.

Garasjeanlegget er organisert som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan den endelige organisering av garasjeanlegget med tilhørende parkeringsplasser og boder vil bli. Det samme gjelder forbehold om at selger vil fordele parkeringsplasser og boder. Garasjeanlegget har 2 HC-plasser som er tilpasset handikappede. Andelseier som disponerer disse plassene (uten dokumentert behov), må akseptere styrets beslutning om å bytte plass dersom en annen andelseier kan dokumentere at han eller noen i husstanden har behov for en HC-plass. Det er en forutsetning for å kunne gjøre krav på HC-plass at vedkommende disponerer garasjeplass i anlegget. Styret i borettslaget kan fastsette nærmere regler om omfordeling av disse parkeringsplassene.
Andelseiere som er berettiget til en HC-plass melder fra til styret, og styret er ansvarlig for tildeling av plassene. Dersom det er flere med behov enn det er HC-plasser avgjøres tildelingen etter ansiennitet i borettslaget, dernest ansiennitet i boligbyggelaget.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og lekeplasser.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Therese Fimland
Prosjektmegler | Salgsleder | Partner
tf@kapa.no
97 72 47 06

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-07-2024

Se flere boliger i området

Meny