Løvstakklien 16
5055 BERGEN

Løvstakklien Borettslag

Andelsbrevnummer

18

Leiligheten befinner seg i byggets 1. etasje med følgende inndeling: - Entré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Kjeller: - Kjøkken, bad og stue/soverom (utleiedel - ikke godkjent) - Ekstern bod

Standard

Opplev en unik kombinasjon av natur og byliv med fantastisk utsikt mot Ulriken og Fløyen fra en solrik terrasse i Løvstakklien. Her bor du omgitt av byfjellene, med enkel tilgang til flotte turmuligheter og kort vei til Bergen sentrum. Denne moderne leiligheten, med sine oppgraderinger og praktiske løsninger, gir deg både komfort og funksjonalitet.

Leiligheten har gjennomgått en rekke oppgraderinger i 2022, inkludert nytt tak og oppgradering av elektrisk materiell. Overflatene i gang, stue, kjøkken og soverom er oppgradert av profesjonelle håndverkere, noe som gir boligen et helhetlig og moderne uttrykk.

Når du kommer inn, blir du møtt av en lys og innbydende entré. Kjøkkenet, nytt fra 2022 og levert av IKEA, er både stilig og funksjonelt. Med integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel, har du alt du trenger for matlaging. Stuen har en koselig peis som skaper varme og hygge på kalde dager, og de store vinduene slipper inn rikelig med dagslys. Fra stuen har du direkte utgang til en 7 kvm terrasse med sol fra tidlig morgen til utpå ettermiddagen.

Boligens to soverom er romslige med god plass til senger og garderobeløsninger, perfekt for både par og familier. Badet er av god størrelse, med nytt dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. I tillegg har leiligheten tilgang til et praktisk fellesvaskeri med egen plass og stikkontakt for vaskemaskin og tørketrommel - en stor fordel i hverdagen.

Kjelleretasjen er ikke godkjent for varig opphold, og arealet er ikke godkjent for utleie. Etasjen blir i dag utleid for kr 10 000,- pr mnd.

Denne leiligheten er et perfekt valg for deg som ønsker et stilrent og moderne hjem i et populært område, med nærhet til både byens fasiliteter og naturens ro.

I følge selger er følgende dokumentasjon lagret i Boligmappa, og ny eier vil få tilgang til dette:
- Omfattende oppgraderinger utført i 2022, inkludert nytt tak.
- Oppgradering av elektrisk materiell.
- Dokumentasjon på elektrisk arbeid.
- Overflater i gang, stue, kjøkken og soverom oppgradert av profesjonelle håndverkere.
- Rørleggerarbeid utført av Gyldenpris VVS, inkludert nytt dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Byggeår

1955

Tomteareal

1137m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Felles tomt som er opparbeidet med gangvei, plen og planter.

Oppvarming

- Vedovn i stue.
- El. varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang. Datert, 30.09.2024.

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Løvstakklien 16, 5055 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny