Ulvenvegen 13A
5210 OS

Sameiet Skogafjell

Andelsbrevnummer

101

Leiligheten er på ett plan og har følgende inndeling: Entré (3,2m²), gang (4,3m²), bad/vaskerom (5,4m²), soverom (10,8m²), soverom (7,4m²), stue og kjøkken (21,6m²)

Standard

Her er du boende i en moderne hjørneleilighet av høy standard, som byr på smarthusløsning (via app) med blant annet lysstyring i stue og kjøkken, og varmestyring i alle rom med varmekabler. Leiligheten har en gjennomgående stil med gulv og overflater av en moderne og behagelig fremtoning som kombineres fint med fargen på veggene. Leiligheten er innredet med pent 1-stavs parkett fra Bjelin, og du har varmekabler i samtlige rom med unntak av soverommene.
Planløsningen er praktisk med leilighetens samlingspunkt (stue / kjøkken) for seg selv, mens soverommene befinner seg på hver sin side av badet.

VELKOMMEN INN

ENTRÉ / GANG
Leilighetens entré er lys og innbydende, og gir rikelig med plass til sko og oppheng av jakker. Entréen gir en smakebit på den gjennomgående stilen i boligen, med gulv og overflater av en moderne og behagelig fremtoning.

SOVEROM
Leilighetens ene soverom befinner seg rett ved entré, og er både romslig og flott. Dette rommet kan like så godt anvendes som et kontor eller det en måtte ønske.

BAD
Badet er romslig, helfliset og pent med den samme sjarmen som resterende rom i leiligheten, hvor fargefalget er tydelig gjennomtenkt. Her har du vegghengt toalett, helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass, opplegg for vaskemaskin, fordelerskap til rørsystemet og varmtvannsbereder. Svane Kjøkkenet står bak baderomsmøbelet.

KJØKKEN (åpen løsning mot stue)
Det pene, kvalitetssikre kjøkkenet er fra Svane. Her medfølger integrerte hvitevarer fra Electrolux, og slimline ventilator fra Thermex. Den åpne kjøkkenløsningen fremmer romsligheten, og gir godt med plass til både spise- og sittegruppe.

STUE
Leilighetens stue fremheves som høydepunktet med leiligheten, og den gjennomgående stilen kommer pent frem i leilighetens samlingspunkt. Stuen lyses fint opp av vinduene og utgangsdøren vendt mot sameiets hage og mot Os sine vakre fjell. Vinduene er i tillegg fint plassert mot morgensolen. Veggen foran sofagruppe gir godt med plass til oppheng av stor TV. Kveldsstemningen kan settes med leilighetens stilfulle taklamper.
Fra stuen har du utgang til leilighetens overbygde terrasse, hvor en kan nyte solens mange stråler og nydelig utsikt til enhver tid. Det er også en felles plen rett forut, hvor alt fra fotballsparking til leking kan gjøres.

HOVEDSOVEROM
Hovedsoverommet er av god størrelse, og gir rikelig med plass til stor seng og garderobeskapløsninger. Fra rommets vinduer har du bestandig behagelig utsikt utover Os sine mektige fjell.

BOD
Her har du gode oppbevaringsmuligheter med den eksterne boden på 5 m².

Det nevnes også at leiligheten er oppgradert fra standardleveranse med blant annet svarte detaljer på bad og toalett, og det det er andre fliser i denne leiligheten enn det som er standard i sameiet.

Byggeår

2023

Tomteareal

7692m2

Parkering

Tilknyttet leiligheten er én parkeringsplass med el-bil lader. Det er også biloppstillingsplass til gjester.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, biloppstillingsplasser, terrasse, plen og noe beplantning.

Oppvarming

Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg. Varmekabler i alle gulv med unntak av soverommene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Av tilstandsrapporten foreligger det kun TG:1 på bygningsdelene som er vurdert. Tilstandsrapporten er å finne i salgsoppgavens vedlegg.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

22-10-2024

Kart
Ulvenvegen 13A, 5210 OS

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Ulvenvegen 13A
61 m2 - 2 soverom
kr 3 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Kuhnlevegen 155
94 m2 - 3 soverom
kr 3 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Byvegen 400
67 m2 - 1 soverom
kr 1 250 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 65
263 m2 - 3 soverom
kr 7 800 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Lekvenmarka 60
66 m2 - 2 soverom
kr 2 950 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Steglet 33
254 m2 - 3 soverom
kr 4 190 000
Meny