Hamrevegen 25B
5229 KALANDSEIDET

Sameiet Kalandsvatnet Panorama B-F

En innholdsrik leilighet som kan passe for både yngre og eldre kjøpere. Her har man trappefri adkomst og alt på ett plan. Det er to separate toaletter i boligen, så den passer også godt for familier eller andre som har behov for et ekstra gjeste toalett. Leiligheten befinner seg i byggets 2. etasje med følgende inndeling: 2.etg: Gang, bad/vaskerom, toalett, stue og kjøkken, 3 soverom og bod. I tillegg disponeres en ekstern bod på 5,1 kvm. Fra stuen er det utgang til solrik balkong på 20,6 kvm. På bildene er vaskemaskinen plassert i boden. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er direkte tilkoblingsmuligheter for vaskemaskin der i dag, men ifølge selger har andre naboer ordnet med en slik løsning. Det er sluk i dette rommet. I dag er det opplegg for vaskemaskin på badet.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Hamrevegen 25B! En lekker 4-roms leilighet med upåklagelig utsikt over Kalandsvannet og herlige grønt områder. Her bor du tilbaketrukket i et rolig område, men likevel med kort kjørevei til blant annet Nesttun, Lagunen og Bergen sentrum. Det er naturligvis parkering i garasjeanlegg og heis i bygget.

Leiligheten byr på tre gode soverom i tillegg til en romslig og luftig balkong med utgang fra stue/kjøkken. Gjennomgående i leiligheten er godt med naturlig lysinnslipp, og i stuen er det rikelig med lys fra de store vindusflatene. Her kan du flytte rett inn!

Innvendige overflater (vegger, tak og gulv):
Gulv: Badet, toalettet og boden har flislagte gulv, resterende rom har parkettgulv.
Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater.
Tak: Malte flater.

Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet malte flater, stål oppvaskkum, ventilator. Av integrerte hvitevarer finner du induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Den åpne stue og kjøkkenløsningen binder sonene fint sammen, og det er gode møbleringsmuligheter for både sitte- og spisegruppe. Gjennom sommeren er det kort vei til den flotte balkongene for å kunne nyte maten utendørs.

Oppsummert en flott og moderne selveierleilighet beliggende i naturskjønne omgivelser like ved idylliske Kalandsvannet.

Byggeår

2017

Tomteareal

16526m2

Parkering

Fast parkeringsplass, mulighet for å kunne montere elbil-lader.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, murer. plen og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på toalettet og badet, varmekonvektor i stuen, balansert ventilasjonsanlegg. Teknisk tilstand på varmekilder er
ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

01-07-2024

Kart
Hamrevegen 25B, 5229 KALANDSEIDET

Se flere boliger i området

Meny