Idrettsveien 37
5052 BERGEN

Leiligheten befinner seg i en høy 1. etasje med følgende inndeling: 1.etg: Entrè, bad, stue/kjøkken og to soverom. Kjeller: to eksterne boder. Fra stuen er det utgang til terrasse på 27,9m².

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Idrettsveien 37. En flott og innbydende 3-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet like ved Brann Stadion.

Leiligheten har en flott beliggenhet i byggets 1. etasje (høy 1. etasje), og inneholder entré, bad, toalett, stue/kjøkken og to soverom.

Romslig entré med gode lagringsmuligheter i nisje, og ellers god plass til å kunne henge opp knaggrekke om ønskelig.

Videre inn til stue og kjøkken nyter du godt av det herlige lysinnslippet, og fra kjøkkenet er det utgang til den solrike terrassen. Stuen og kjøkkenet er av god størrelse, og rommets utforming gjør det enkelt å kunne innrede med både sitte- og spisegruppe.

Kjøkkeninnredning med slette fronter, to av overskapene har glassfronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet tapet, stål oppvaskkum, ventilator.
- Integrert induksjonsplatetopp
- Integrert stekeovn
- Opplegg for oppvaskmaskin

Badet er helfliset, og inneholder: Helstøpt servant, skuffer under servant med slette fronter, dusjvegg i klart glass. Vegg i vegg med baderommet finner du toalettet som også er helfliset, og utstyrt med vegghengt toalett og servant.

Det er to soverom i leiligheten, praktisk plassert på hver sin enda av leiligheten med entreen imellom. Det største soverommet har utgang til terrasse, og er i dag utstyrt med to romslige skyvedørsgarderober. Soverom 2 har tilkomst fra kjøkkenet og har god plass til seng og garderobe.

Oppsummert en flott leilighet med svært attraktiv beliggenhet, tilbaketrukket men likevel sentralt med nærhet til "alt" man måtte trenge.

Byggeår

1936

Tomteareal

492m2

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med murer, trapper, steinheller, plen og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på badet og toalettet, vedovn. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

11-06-2024

Kart
Idrettsveien 37, 5052 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny