Kjeldebergvegen 18
5363 ÅGOTNES

Stor enebolig på ett plan med integrert og dobbel garasje med direkte adkomst til boligen. Huset ligger på en flott tomt, som er forholdsvis flat og planert. Tomten ligger på en høyde med gode solforhold og fin utsikt. Boligen går over ett plan og har trappefri adkomst. Den passer derfor like godt for eldre som for yngre kjøpere. Planløsningen er gjennomtenkt med to stuer som ligger i hver sin ende av boligen. Familien kan dermed fordele seg i boligen uten å være til sjenanse for hverandre. En voksenavdeling og en barne- og ungdomsavdeling. Det er flotte hage- og terrassearealer mot sør og vest. Her er man helt usjenert uten innsyn fra naboer. Plasseringen av tomten er meget bra. Boligen går over ett plan med følgende inndeling: Hall, stue/kjøkken, gang, 2 bad, 6 soverom, TV-stue , bod, sluse ,vaskerom. Det er også flott dobbelgarasje med direkte adkomst til boligen. Ellers er det utebod og god oppbevaring på loftet.

Standard

Kjeldebergvegen 18 er en flott eiendom som passer like godt for eldre kjøpere, som for en stor familie. Huset går over ett plan og har trappefri adkomst med parkering i integrert og dobbel garasje.

Eneboligen er bygget i 2013, med tilbygg fra 2016. Huset ble tilbygget med dobbel og integrert garasje med bod, og ny TV-stue. Man kan parkere i garasjen og gå tørrskodd inn i boligen. En meget behagelig og praktisk løsning. Huset er forholdvis nytt og holder gjennomgående god standard i forhold til byggeår.

Boligen er jevnlig vedlikeholdt og modernisert siden byggeår og dagens eier har blant annet malt hele boligen innvendig, med unntak av bad og der det er tapet. Selger nevner også at varmekabler i gang ble oppgradert juni 2024, utebelysning ble oppgradert juli 2024, nye gulvfliser i sluse, ble lagt juli 2024 og uteområdet ved inngangsparti ble oppgradert juli 2024.

Det er flott utebelysning som gir boligen et særpreg på mørke kvelder. Som nevnt er utebelysningen nylig oppgradert.

INNVENDIGE OVERFLATER
Innvendige overflater på gulv består av parkett, fliser og betonggulv i garasje. I stuen er det installert en peisovn med isolert stålpipe gjennom tak. Veggene har tapet, malte plater og murt forblending av fliser. Ubehandlete sponplater på garasjevegger. Innvendige tak har himlingsplater og panel. Ubehandlete gipsplater i garasjetak

Stuen har store vindusflater og måler over 60 m² sammen med kjøkkenet. Her er det parkett på gulvet og god plass til flere sittegrupper og en praktisk plassert TV-vegg.

KJØKKEN
Flott halvåpen kjøkkenløsning med innredning fra Sigdal. Stålvask nedfelt i benkeplate av laminat. Det er integrert kjøleskap (fra 2018), oppvaskmaskin (fra 2023), induksjonstopp, samt stekeovn (fra 2023). Det er installert komfyrvakt. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut, samt avtrekksventil i tak som er koblet til balansert
ventilasjon.

BAD/VASKEROM
Det er to helflisete bad i boligen og eget vaskerom. Badene er fra byggeår og har varmekabler i gulvet. Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligen, og det er avtrekk fra begge badene med tilluft i andre oppholdsrom og soverom. 

TERRASSE/PLATTINGER:
Mot nord-øst er det foran inngangsparti en delvis  overbygget treplatting på ca. 13,5 m². Mot syd-vest og syd-øst er det en sammenhengende treterrasse på ca. 125 m². Deler av denne terrassen har PVC-rekkverk og port.

SENTRALSTØVSUGER:
Sentralstøvsuger med fire uttak inkl. garasje.

ELEKTRISK ANLEGG:
Inntak via jordkabel. Sikringsskap som er plassert på vaskerom inneholder automatsikringer med overspenningsvern. 3/50 A hovedsikringer. I tillegg 18 kurser. AMS-måler fra 2018. Oppvarming med elektrisk gulvvarme i de fleste rom. Varmefolie på et soverom.

Utebelysningen drives av solceller og styrer seg selv. Denne er inndelt i ulike soner.

BRANNTEKNISK:
Boligen er utstyrt med pulverapparat på 6 kg., samt flere røykvarslere. Alle røykvarslere er nye på alle soverommene, og koblet opp mot Sector Alarm.

Byggeår

2013

Tomteareal

1421m2

Parkering

Garasje med plass til to biler, ellers plass på tomten.

Beskaffenhet

Relativt flat utplanert tomt. Utenom terrassearealene finner vi gruset innkjørsel o.a. grusete arealer, murverk i betongstein, plen, bed, prydbusker o.a. beplantninger, flettverksgjerde m.m.

Oppvarming

tillegg 18 kurser. AMS-måler fra 2018. Oppvarming med elektrisk gulvvarme i de fleste rom. Varmefolie på et soverom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Einar Johnsen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

14-08-2024

Kart
Kjeldebergvegen 18, 5363 ÅGOTNES

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 390 000
Meny