Sanddalsringen 277
5225 NESTTUN

Eneboligen strekker seg over tre plan med følgende inndeling: Loftsetasje: Loftstue, soverom, bad og kott. Denne etasjen er ikke godkjent for varig opphold. Hovedetasje: Stue, kjøkken og entré. Entré er godkjent som bod. Kjeller: 3 soverom, gang, bad kjeller og vaskerom.

Standard

Kaland & Partners ved Ole-André Strand har stor glede av å presentere Sanddalsringen 277. En lekker familiebolig i naturskjønne og barnevennlige omgivelser med herlige utsiktsforhold. Boligen har blitt vesentlig oppgradert de siste år med blant annet nytt lekker bad i loftsetasjen, nytt kjøkken, ny lekker peisovn og nye overflater i flere rom.

Boligen strekker seg over tre plan og byr på to stuer, 4 soverom, 2 bad, eget vaskerom og herlig utekjøkken. Vi gjør oppmerksom på at loftsetasjen (soverom, bad og loftstue) ikke er godkjent for varig opphold.

Romslig entré med gode lagringsmuligheter i romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter, og ytterdør med praktisk kodelås.
Videre inn i hovedetasjen finner du den lekre stuen og kjøkkenet.

Stuen er av god størrelse, og de store vinduene i front sikrer godt med naturlig lys til rommet. Den herlige utsikten kan du enkelt nyte fra sofakroken. Rommets utforming gir gode løsninger for møblering, og sommerstid er det enkel adkomst til den sjarmerende uteplassen.

Kjøkkenet er romslig og godt utstyrt med både skap- og benkeplass. Alle hvitevarer er integrert, og platetoppen er ekstra bred med integrert ventilator. Den lekre peisovnen er gjennomgående mellom kjøkken og stue, og her er det god plass til å kunne møblere med noen gode stoler om ønskelig.

Loftsetasjen er flott innredet med lekkert stor baderom hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Foreldrefløy med dobbel takdusj, badekar og integrert høytaler i taket. Et badeværelse som sikrer det gode spafølelsen. Denne etasjen er på de godkjente bygningstegningene omtalt "uinnredet loft", og etasjen er dermed ikke godkjent for varig opphold.

Hovedsoverommet er av god størrelse, og her er det montert praktisk klesstenger fra skråtaket. Det er ellers god plass til kommode om ønskelig.

Loftstuen er i dag innredet med kleskommoder, men her kan man enklet innrede som ekstra tv-stue eller lekerom om ønskelig? Herlig utsikt, samt utgang til mindre balkong.

I underetasjen finner du bad, vaskerom og tre gode soverom, alle med god plass til seng og garderobe.
Baderommet er lyst og innbydende med dusjhjørnet, toalett og servant med underskap. Vaskerommet er også av god størrelse og i dag utstyrt med utslagsvask, benkeplate og hylle. Opplegg for vaskemaksin, samt god plass til tørketrommel om ønskelig.

I tillegg til stor og flott altan med utgang fra stuen er det fra kjelleretasjen utgang til den flotte hagen. Perfekt plass for de minste å kose seg gjennom sommeren.

Oppsummert en flott familiebolig med barnevennlig og attraktiv beliggenhet.

Byggeår

1996

Tomteareal

414m2

Parkering

Parkering i felles garasjerekke, samt plass til ca 2-3 biler utenfor boligen.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med plen, beplantning, forstøtningsmurer, treterrasser.

Oppvarming

Varmepumpe luft til luft i stue, peis i stue. Varmekabler begge badene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Frode Tveranger Haugland.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

17-06-2024

Kart
Sanddalsringen 277, 5225 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny