Geithusvegen 83
5259 HJELLESTAD

Geithusvegen 83 er en eiendom som egner seg ypperlig for en familie. Boligen har en svært familievennlig planløsning med store rom, og god plass til å fordele seg. Det er hele 3 bad i boligen, og to stuer. Det er god biloppstillingsplass på eiendommen, i tillegg til den doble garasjen. Det medfølger også en andel i en sjøtomt og båtplass i felles brygge. Det er flotte utearealer med terrasse- og hageområder der man kan nyte de beste solforhold og utsikt mot sjøen. Med utgang fra stuen kommer man til den vest-vendte altanen som måler hele 50 kvm. Her finner man også en overbygget vinterhagedel, som egner seg ypper på litt kjøligere kvelder eller hvis det skulle begynne å regne litt. Det er også utgang til en stor sørvendt altan fra kjøkkenet. Denne har også gode solforhold og måler 31 kvm. I Geithusvegen 83 finner man noe for enhver smak, og det er god plass til å ta imot venner og familie til sosiale lag. Boligen strekker seg over to plan med følgende rominndeling: Underetasje: - 2 stk. bad: 5,6 m² og 8,8 m². - Garderobe: 5,1 m². - 4 stk. soverom: 12,2 m², 9,3 m², 17,9 m² og 12,9 m². - Gang: 8,7 m². - 3 stk. boder: 9 m², 2,2 m² og 4,3 m². - Vindfang: 3 m². - Kjellerstue: 41,3 m². 1. etasje: - Utestue: 14 m². - Utebod: 4,3 m². - Stue: 59,9 m². - Kjøkken: 29,3 m². - Bad: 3,1 m². - Kott: 1 m². - Vaskerom: 12,6 m². Garasje: - 1.etg 45 m².

Standard

Geithusvegen 83 er en flott og innholdsrik enebolig bygget i 1989. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og modernisert og holder normalt god standard. Det medfølger egen frittstående dobbel garasje, og andel i sjøtomt med felles flytebrygge. Garasjen ble oppført i 2009.

Iflølge selger er stort sett alle overflater innvendig byttet ut, eller utbedret minst en gang fra opprinnelig standard. Selger er byggmester, og har gjort det meste selv.

Boligen har et stort og funksjonelt kjøkken med god spiseplass. Dette ble pusset opp i 2010 og er av typen Marbodal, med benkeplate i kompositt. Det medfølger integrert vinskap, espressomaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer på kjøkkenet følger for øvrig med på kjøpet.

Ved siden av kjøkkenet er et romslig vaskerom fra byggeår, men med nyere innredning. God og praktisk størrelse.

Boligen innehar 3 bad og badet tilknyttet hovedsoverommet ble pusset op i år. Det andre badet i underetasjen er også helfliset med dusj, servant med innredning og vegghengt toalett. Badet i første etasje ble pusset opp i 2008 og er helfliset med dusj, vegghengt toalett og servant. Det er varmekabler i gulvet på alle badene.

Husets innvendige overflater innehar parkett, fliser, belegg og laminat på de ulike gulvene. Veggene består av malte flater og panel. På badene er det fliser.

For ytterliggere informasjon om boligens standard og byggemåte vises til tilstandsrapport datert 25.04.2024, utført av Takstmann Johan Rye-Holmboe AS.

Byggeår

1989

Tomteareal

877m2

Parkering

Parkering på egen eiendom til 4- 5 biler. I tillegg parkering i dobbel garasje.

Beskaffenhet

Eiet tomt på 877,1 m² som er pent opparbeidet med plen og beplantning.

Oppvarming

Gulvvarme baderom. Varmepumpe luft til luft, innedel er plassert ved trapp i 1. etasje. Lekker vedovn i stue fra 2019.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Johan Rye-Holmboe

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

13-06-2024

Kart
Geithusvegen 83, 5259 HJELLESTAD

Se flere boliger i området

Bergen-Fana
Kjeøyna 2
53 m2 - 3 soverom
kr 3 990 000
Meny