Steinsvikvegen 70
5353 STRAUME

Dette er en romslig og svært innholdsrik enebolig. Her er det god plass til en stor famille. Boligen går over flere halvplan slik at etasjene blir tettere knyttet sammen, på en funksjonell og hensiktsmessig måte. Arkitekten (E. Førde) har tegnet boligen med tanke på det den skal passe naturlig inn i den skrånende tomten den ligger i, samtidig som den skal oppfylle de fleste kriterier en familie måtte ha. Boligen har følgende rominndeling: Nedre del av boligen (u.etg / 1.etg): Entré/garderobe, gang, bad, toalett, soverom og vaskerom, bod/teknisk rom og to boder. Trappegang, TV-stue og bod. I nedre del av boligen ligger barne- og ungdomsavdelingen. Grunnen til det er den store kjellerstuen (nesten 25 kvm.) for barna og ungdommen. Siden denne ligger nært hovedinngangen kan små og store løpe inn og ut, uten å være til sjenanse for foreldre og voksne. Når man også har bad og soverom her, kan husets ungdom få det forholdsvis privat og kjekt her nede. Midtre del av boligen (2.etg / 3.etg): Trappegang, gang, tre soverom, bad og kjøkken. Stue. Badet var nytt i 2021 og fremstår som delikat og moderne, med gode kvaliteter. Den midtre delen er tilpasset foreldrene, men her er det naturligvis også soverom til de minste barna. Slik at de kan sove trygt nært foreldrene, uten å løpe i trapper når de våkner om natten og vil inn til mamma og pappa. Badet ligger praktisk plassert nært soverommene, slik at veien til toalettet er kort når man våkner. Hovedstuen ligger på dette nivået boligen. Den er svært romslig og måler vel 53 kvm. Her er det rikelig med plass til hele familien, og venner når man inviterer til sosiale lag. Det er ingen problem å feire høytidsdager som dåp og konfirmasjon i denne stuen. Fra stuen er utgang til den lune solkroken på terrassen, og hagen mot sør. Her er meget gode solforhold, og ly for nordavinden. Det er fin utsikt mot sjøen fra stuen. Kjøkken ligger også i midtre del av boligen. Dette fungerer som et allrom og er et naturlig samlingspunkt når lekser skal gjøres og middagen skal lages. Kjøkkenet er svært romslig og måler nesten 23 kvm. Siden kjøkken, i motsetning til tidligere, er et sosialt rom er størrelsen av stor betydning. Kjøkkenet var nytt i 2016/17, og er oppgradert av fagfolk. Kjøkkenet er et Sigdal kvalitetskjøkken. Her bør nevnes at det da ble bygget et kjølehjørne (ekstra stort kjøleskap). Øvre del av boligen (loft): Loftetasje: Trappegang og uinnredet loft. Loftet har et ubenyttet potensiale og måler hele 33 kvm. Bygningstegningene viser at det er tegnet inn bad, gjesterom, tv-stue og kott her. Det er ifølge selger også tilrettelagt for et ekstra bad her oppe. Det er lagt opp både sluk og rør til rommet, slik at dette fortsatt er mulig. Ellers har rommet takvinduer som gir godt med lys.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Steinsvikvegen 70. En innholdsrik og flott familiebolig i et godt etablert boligområde på attraktive Søre Bildøy på Sotra. Planløsning, nærhet til skole, barnehage og buss, samt et bredt utvalg av aktiviteter og fritidstilbud, gjør dette til en eiendom for de som ser etter sted man kan slå seg til ro og bo lenge.

Eneboligen ble bygget i 1985 og er jevnlig vedlikeholdt og modernisert. Den holder i dag god standard i henhold til byggeår. Eiendommen gir generelt sett et godt inntrykk og det er tydelig at dagens eier har tatt vare på den, både utvendig og innvendig.

Dagens eier fremhever følgende av utbedringer og vedlikehold:
  • Vindfang/hall/trappehus er malt av malermester
  • Sigdalkjøkken var nytt og montert i 2016/2017 av fagfolk
  • El-anlegg er oppgradert med nye kurser og dokumentert av autorisert installatør
  • Stuegulvet ble slipt og lakket i 2019
  • Nytt hovedbad i 2021

Under følger en beskrivelse av boligens standard og kvaliteter:

Underetasje:
Entré/garderobe:
Keramiske fliser på gulv, panel på vegger og takplater i himling.

Gang:
Keramiske fliser på gulv, panel på vegger og takplater i himling.

Bad :
Keramiske fliser på gulv, keramiske fliser og malt strie på vegger, panel i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil og belysning, toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Avtrekksventil i himling og vegg. Sluk av plast.

Toalett :
Oppgradert ca. 2011. Keramiske fliser på gulv, baderomsplater på vegger og takplater i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning og toalett. Avtrekksventil i himling.

Soverom:
Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Vaskerom:
Våtromsbelegg på gulv, våtromstapet på vegger og panel i himling. Inneholder: Utslagsvask, innredning/skap, brannslange, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i vegg og himling.

Bod/teknisk rom

2 boder

1. etasje:
Trappegang:
Parkett på gulv, panel på vegger og takplater i himling.

TV-stue:
Keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Stor bod


2. etasje:
Trappegang:
Laminat på gulv, panel på vegger og takplater i himling.

Gang:
Laminat på gulv, panel på vegger og takplater i himling

Soverom:
3 store soverom. Laminat på gulv, malt platekledning, malt stri, brytningspanel og kork på vegger og takplater i himling.

Bad:
Lekkert og nytt bad fra 2021.

Kjøkken:
Nytt kjøkken  i 2016/17. Flislaminat på gulv, malt strie og malt panel på vegger, malt panel i himling. Takhøy Sigdal kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Fire overskap med glassfronter. Inneholder: Benkeplate i stein, kantlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kitchenboards over benkeplaten.

Integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp m/induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffemaskin.

3. etasje:
Stor stue:
Parkett på gulv, tekstiltapet på vegger og panel i himling.


Loftetasje:
Trappegang:
Parkett på gulv, panel på vegger og i himling.

Stort uinnredet loft.

Byggeår

1985

Tomteareal

994m2

Parkering

Dobbelgarasje i tillegg til parkeringsmuligheter på egen tomt.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert tilkomst, biloppstillingsplasser, murer, steinheller, plen, bed og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler i entré, gangen, vaskerommet og badene, varmepumpe og vedovn. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

03-07-2024

Kart
Steinsvikvegen 70, 5353 STRAUME

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny