Damsgårdsveien 54, 5058 BERGEN

Moderne leilighet i hjertet av Damsgårdsundet like ved Småpudden | Mulighet for kjøp av garasje | 3 soverom |

Damsgårdsveien 54
5058 BERGEN

Måken Sameie

Andelsbrevnummer

471

Leiligheten befinner seg i 7.Etasje og inneholder følgende: - Gang (15,5 m²), - Innvendig bod (3,1 m²), - Soverom 1 (11,2 m²) - Soverom 2 (5,9m²) - Soverom 3 (5,9 m²) - Bad (5,4 m²) - Stue/kjøkken (23,6 m²) Utover overnevnte arealer, har leiligheten også en ekstern bod (4,9 m²) i felles bodanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Damsgårdsveien 54! En sjelden perle med gjennomgående god standard på materiell og tilvalg - samt svært attraktiv og sentral beliggenhet i Damsgårdssundet.

Leiligheten ligger i bygg som ble oppført i 2012. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning og konvektor i stue/kjøkken.

Velkommen inn! Stuen er romslig og har en naturlig soneinndeling av sitte- og spisegruppe. Store vinduer tilfører rommet rikelig naturlig belysning. Her er trestavs eikeparkett på gulv og slettmalte vegger. Fra stuen har man adkomst til østvendt balkong på hele 11 kvm. Her har man plass til å innrede med opptil flere sittegrupper. Herfra nyter man flott utsikt mot både Fløyen og Ulriken.

Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen. Her er delikat kjøkkeninnredning med slette, hvite fronter, laminat benkeplate, underlimt stål vaskekum og ventilator. Det er her også en kjøkkenøy med barløsning i tilsvarende stil. Av integrerte hvitevarer fra Siemens finnes her stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin.

Leiligheten har tre gode soverom som måler hhv. 11,2, 5,9 og 5,9 kvm. Her er god plass til å innrede med både seng og garderobeløsning.

Baderommet har keramiske fliser på gulv og vegger og har vannbåren gulvvarme. Det er her led spotlights i himling. Badet inneholder baderomsmøbel med heldekkende servant, slette fronter samt ett-greps blandebatteri, speil med integrert belysning, gulvstående toalett, dusj med foldedører i herdet glass samt dusjgarnityr med hånddusj/takdusj. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel samt fordelerskap til rør-i-rør. Det er her avtrekksventil i himling.

Takhøyden i leiligheten er svært god og måler følgende:
Gang: ca. 2,41 meter.
Innvendig bod: ca. 2,30 meter.
Soverom 1: ca. 2,63 meter.
Soverom 2: ca. 2,64 meter.
Soverom 3: ca. 2,63 meter.
Bad: ca. 2,37 meter.
Stue/kjøkken: ca. 2,63 meter.

Leiligheten har en praktisk innvendig bod på 3,1 kvm med gode oppbevaringsmuligheter.

Gangen/entréen er romslig og har god plass til å henge fra seg yttertøy.

Velkommen til visning!

Byggeår

2012

Tomteareal

2958m2

Parkering

Selger eier en parkeringsplass i Sameiet Damsgårdssundet Parkering 1 som tilbys solgt i tillegg til leilighet for estimert markedspris pålydende kr. 350.000,- Parkeringen er en del av et sameiet. Et moderne parkeringsanlegg. Parkeringsplassen har el-billader.

Sameiets navn er Damsgårdssundet Parkering 1
Sameiet omfatter gnr. 158 bnr. 845 snr. 115 i Bergen kommune. Eierseksjonen består av et parkeringsanlegg (Anlegget) som skal benyttes til parkering i henhold til reguleringsplan nr. 60920000 Damsgårdssundet Sør, i Bergen kommune. Konferer megler for mer info om dette.

Det er også et parkeringsanlegg fra Aimo Park i bygget (nr. 62) som alle kan bruke. Her går det ikke å eie parkeringsplass. Det er flere garasjeplasser i garasjeanlegget som er forbeholdt Bildeleringen og Hyre. Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, lekeplass, bålpanne, benker, grønnsakshage og sykkelbod.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiator i stue/kjøkken og gulvvarme på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

11.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

30-04-2024

Meny