Helldalssåta 55B, 5225 NESTTUN

Stor 2-roms med fast parkeringsplass med el-bil lader | Herlig terrasse på hele 45 kvm | Gode sol og utsiktsforhold

Helldalssåta 55B
5225 NESTTUN

Helldalssåta Sameielag

Leiligheten befinner seg i byggets 1.etasje og inneholder følgende: Vindfang, stue/kjøkken, soverom, garderoberom, bad, utvendig sportsbod.

Standard

Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Helldalssåta 55B! Leiligheten har en god planløsning og en sentral, men samtidig rolig beliggenhet med flott utsikt over Sædalen!

Det første som møter deg er en innbydende entré med fliselagt gulv, her finner du også en praktisk garderobeløsning med speilfronter. I de fleste rom finner du en-stavs pergo laminatgulv fra 2021 og tidsriktige farger.

Kjøkkenet måler 11,3 m² og er i dag innredet med profilerte, hvite fronter og benkeplate av laminat.

Stue måler 18,5 m² her kan du innrede med både sitte- og spisegruppe. I stuen får du godt med lysinslipp! Her kan du attpåtil dra nytte av adgang til privat terrasse på hele 45 m², med nytt glassrekkverk fra 2022. Det ble også montert utvendig vannuttak i 2021, og spotter på uteområdet i 2023, en svært lekker detalj!

Leilighetens soverom måler 12,1 m² og er innredet med en romslig garderobeløsning. Det er også svært gode muligheter for å innrede med både dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske.

Baderommet er helfliset og måler 5,6 m². Badet er i dag utstyrt med elektriske varmekabler i gulv, innredning med nedfelt servant, toalett, dusjhjørne og oppbevaring. Her ble kraner og dusjhode byttet ut i 2021.

Vegg i vegg med badet finner du et garderoberom, som passer midt i blinken dersom man skulle ønske seg litt ekstra oppbevaring. Flere av naboer har inlemmet dette rommet med bod og laget et ekstra soverom. Sameiet har tegninger på dette opplyser selger. Dersom man ønsker å lage et ekstra soverom gjøres det oppmerksom på at dette er søknadspliktig arbeid.

Oppsummert, en svært flott leilighet med gode kvaliteter, her kan du flytte rett inn og nyte en behagelig tilværelse.

Byggeår

2003

Tomteareal

12146m2

Parkering

Privat parkeringsplass i fellesgarasjeanlegg, med lader til elbil. Gjesteparkering på sameiets fellesområde.

Beskaffenhet

Eiet tomt på 12.148 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, gangstier, vei og lekearealer.

Oppvarming

Varmepumpe i stue, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

12.01.2024

Tilstandsrapport utført av

Jarle Johan Larsen

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

28-02-2024

Meny