Nordgardsvegen 95
5236 RÅDAL

Boligen strekker seg over to plan med følgende inndeling: Hovedetasje: Entré, gang m/trapp, bod under trapp, kjøkken, stue / spisestue, soverom 1, vaskerom, bad. Andre etasje: Loftsstue, soverom 2, soverom 3, bad, soverom 4, innvendig bod/Walk-in. Tilhørende er også en romslig garasje og en utvendig bod. Stor terrasse i tre på ca. 105 m², med adkomst fra mellom garasje og bolig, eller fra to utganger i stuen.  

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Nordgardsvegen 95! En lekker enebolig med svært attraktiv beliggenhet i et sentralt og veletablert boligområde på Skjold. Boligen er bygget i 2000 og har siden den tid jevnlig gjennomgått modernisering og godt vedlikehold.

Velkommen inn!
Stuen er stor og rommer både sitte- og spisegruppe. Store vindusflater tilfører rommet rikelig naturlig belysning. Rommet har flott parkett på gulv og veggene er malt i tidsriktige farger. Stue og kjøkken har åpen planløsning og knytter de ulike soner naturlig sammen. Oppdelingen oppleves som praktisk og behagelig når man har gjester og ellers i hverdagen. Fra stuen har man utgang til fantastisk terrasse på hele 105 kvm. På terrassen finner vi eiendommens skjulte perle; - En innredet utestue på 14,2 kvm perfekt for å ha hyggelige selskap og forlengelse av sommerkveldene. Utestuen var ny i 2022 og kom like før utekjøkkenet som avrunder uteområdet. Uteområdet ligger godt vendt for optimale solforhold og her er god boltreplass for store og små.

Stuen har delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Modellen heter Herregård. Benkeplaten er av silestone Blanc Orna. Silestone benkeplater har minimale krav til vedlikehold og er samtidig enkle å holde rene. Silestone benkeplater vil beholde farge, struktur og egenskaper i år etter år. Videre har man underlimt komposittvask i hvit utførelse med ett-greps blandebatteri og med uttrekksfunksjon. Flisene over benkeplate er av marmor og fra 2021. Det er praktisk belysning under overskap for en godt belyst arbeidsplass.

Hovedsoverommet er romslig og måler hele 12,9 kvm. Her er god plass til å innrede med både dobbeltseng og garderobe. Garderoben som står på rommet i dag medfølger i handelen.


Baderommet i første etasje på 8,5 m² ble modernisert i 2022/2023 med 2 nye blandebatteri til vask og nytt blandebatteri til dusj. Det ble da også satt inn nye dusjvegger, badekar og toalett. Baderommet inneholder bl.a. baderomsmøbel med glatte fronter, benkeplate i marmor og to stk. nedfelte stålvasker med ett-greps blandebatteri, speil m/belysning, gulvstående toalett, badekar og dusj med foldedører i herdet glass samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. El. varmekabler, plastsluk og avtrekksventil i himling. Det ble gjort kontroll i vegg bak dusjsone, uten å avdekke unormale fuktforhold. Alt i alt et praktisk og stort baderom.

Vaskerommet har en praktisk plassering mellom hovedsoverom og hovedbad. Her er innredningen fra 2021 og har rikelig med skapplass for en enkel hverdag. Vaskerommet inneholder flisbelagt gulv med varmekabler, og vegger med malt platekledning. Vaskerommet er dessuten innredet med møblement med nedfelt servant og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel. Rommet har avtrekksventil i taket.

Loftstuen måler 30,8 kvm. Her er det god plass til å innrede med ønsket møblering. Dette rommet blir raskt et koselig samlingspunkt for de yngste.

Det er 3 soverom i andre etasje som måler hhv. 7,9 m², 9,5 m² og 12,1 m². Alle rommene har god plass til både seng og garderobe. Det ene soverommet har også adkomst til innvendig bod på 6,7 m² som kan fungere som walk-in-løsning.

Baderommet i andre etasje består av keramiske fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling. Tapet i skråhimling og innfelte spotter. Det er nye baderomsmøbeler med finerte fronter, dobbel, heldekkende servant med ett-greps blandebatterier, innfliset speil m/belysning, gulvstående toalett samt dusjkabinett. El. varmekabler, plastsluk og avtrekksventil i himling. Modernisert (2022/23) med nye baderomsmøbler, dusjkabinett, to nye blandebatteri til vasker samt rør og sluker. Det ble også her gjort hulltaking direkte inn mot dusjsone fra tilstøtende rom uten å avdekke unormale fuktforhold.

Boligen har to innvendige boder på 1 m² under trapp og 6,7 m² innenfor soverom i andre etasje med gode lagringsmuligheter. Boligen har også i bakkant av garasje en utvendig bod på 11,5 m² som i dag brukes som trimrom. Her er veggene og taket isolert, og har gipsplater på veggene.

Den innholdsrike boligen var ferdig bygd i 2000 og har bare hatt en eier. I 2012 ble det bygd ut i front mot terrasse og på siden mot bilvei. Dette gav boligen en større stue nede og åpen løsning fra kjøkken mot spisestue. Når boligen ble bygd på ved stue ble tilsvarende gjort ved loftsstue, samt at takhøyden ble løftet. Takhøyden er i dag 2,39 meter i første etasje og 3 meter i loftsstuen.

Kort oppsummert fremstår boligen som moderne og godt vedlikeholdt. Det er en praktisk planløsning som gjør hverdagen enkel. Uteområdet er veldig elegant opparbeidet og boligen ligger i et koselig nabolaget som også gir muligheten for å trekke seg tilbake i egen hage.

Velkommen på visning!

Byggeår

2000

Tomteareal

639m2

Parkering

Parkering i egen garasje med elbillader.
Flere biloppstillingsplasser v/inngangen til boligen hvor det også er montert en egen elbillader.

Beskaffenhet

Tomten er svært pent opparbeidet. Terrasse med utgang fra stue, samt adkomst fra hage. Den flotte hagen er i større grad flat og er en herlig plass for de minste hvor de kan utfolde seg. Uteområdet er kombinert med belegningsstein fra oppkjørsel og videre rundt på  siden. Videre er det rikelig med beplantning, terrasse og noe skifer. Uteområdet er virkelig flott opparbeidet med fortsatt god plass til biloppstilling.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Termostatstyrte el. varmekabler i alle rom i 1 etasje samt bad på loft.
Rentbrennende ildsted på kjøkken samt i stue/spisestue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

25.04.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrik Bang

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler | Partner
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

23-05-2024

Kart
Nordgardsvegen 95, 5236 RÅDAL

Se flere boliger i området

Meny