Fæsteråsen 31, 5184 OLSVIK

Innholdsrik og moderne leilighet over 2 plan med nydelig utsikt- og solforhold | 3 soverom | park i garasje med lader |

Fæsteråsen 31
5184 OLSVIK

Sameiet Nybø Terrasse

Andelsbrevnummer

13

Flott selveier leiligheter som strekker seg over to plan med følgende inndeling: 1.etg: Entré, Hall m/trapp, Bad, Vaskerom, toalettrom, 3 soverom. U. etg: Stue og kjøkken. Velkommen til avtalt visning.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Fæsteråsen 31. En lekker leilighet med svært barnevennlig og attraktiv beliggenhet i Olsvik. Her bor man tilbaketrukket i rolig gate, men likevel med kort avstand til Vestkanten Storsenter med alle sine fasiliteter.


Det første som møter deg er en fellesgang hvor du finner både boden og leiligheten. Boden tilknyttet leiligheten måler hele 15 kvm. Ypperlig for lagring av sykler, barnevogn, eller annet. Videre inn døren kommer du til en romslig entré med praktiske gulvfliser og en romslig skyvedørsgarderobe som sikrer godt med lagringsplass.

Baderommet i etasjen måler hele 8,8 kvm og fremstår som lyst og moderne. Baderommet er fra 2014 med fliser på gulv og vegger, samt downlights i taket. Badet er utstyrt med badekar, dusjkabinett, toalett, møbel med servant og speil med lys. Badekaret er fra 2022, resten av inventaret er fra 2020.

Vaskerommet har en fin plassering like ved entre og soverommene. Rommet måler 4 kvm. Svært praktisk med eget vaskerom. Her finner du også varmtvannstanken.

Videre er det tre soverom i 1.etasje på 11,5 m2, 8,3 m2 og 8,3 m2. Alle rommene er malt i behagelige fargetoner, og de har alle god plass til seng og garderobe.

Ned trappen til boligens underetasje kommer du til en stor og luftig stue som måler 46,1 kvm sammen med kjøkken. Kombinasjonen med den generøse plassen, de store vindusflatene og ikke minst det deilige lysinnslippet skaper en god atmosfære til rommet. Utformingen gir gode muligheter for å kunne innrede i flere soner med tv-krok og samlingspunkt. Med delvis åpen løsning til kjøkken og spiseplass gir det rom for fine sosiale sammenkomster.

Kjøkkenet er levert av Kvikk og fikk ny benkeplate i 2019. Kjøkkenet er lyst og moderne med glatte fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate. Av integrerte hvitevarer finner du komfyr, platetopp, kjøleskap med frysedel og oppvaskmaskin. Oppvaskmaskinen var ny i 2023. Den store benkeplassen gir rom for at hele familien kan bli med på matlagingen.

Fra stuen er det utgang til balkongen. Her kan du nyte fantastisk sol- og utsiktsforhold, og ikke minst nydelig kveldshimmel.

Boligen er nylig etterisolert og skiftet både kledning, tak, rekkverk og vinduer.

Oppsummert en lekker bolig hvor du kan flytte rett inn!

Byggeår

1983

Tomteareal

9921m2

Parkering

Leiligheten disponerer egen parkeringsplass i garasjeanlegg med lader til elbil.
Ellers felles gjesteparkering like ovenfor garasjeanlegget.

Garasje- og utvendige parkeringsplasser tilhører den enkelte seksjon den er merket for og kan ikke selges til øvrige seksjonseiere eller andre. Utleie av garasje- og utvendige parkeringsplasser er tillatt.
Nord for blokkene T3 og T4 har sameiet totalt 13 parkeringsplasser som kan benyttes til gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

1.etg: Gang, bad, toalettrom, vaskerom, 3 soverom. U.etg: Stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med pene grøntarealer, parkering og lekeplass. Området består av tilsvarende bebyggelse.

Oppvarming

Det er installert varmepumpe i stue nede.
Varmekabler på bad.

For øvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

09.11.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

14-03-2024

Meny