Hamrevegen 37B, 5229 KALANDSEIDET

Moderne og flott 3-roms | Nytt i 2022 | Garasjeplass | Påkostede kvaliteter | Innflytningsklar | Solrik beliggenhet |

Hamrevegen 37B
5229 KALANDSEIDET

Vy sameie

Andelsbrevnummer

402

Velkommen til Hamrevegen 37B! Leiligheten ligger i byggets 4 etasje og inneholder følgende: Entrè/gang, bad, stue/ kjøkken, 2 soverom og innvendig bod/teknisk rom. Fra stue/kjøkken er det utgang til en utkraget balkong. Rekkverk i stål. Lys og stikkontakt på balkong. En tilhørende bod i underetasjen (like ved parkeringsplass) som måler 5 m². Tilhørende garasjeplass i felles garasjeanlegg med mulighet for el-bil lader.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Hamrevegen 37B. En flott og moderne 3-roms selveierleilighet i bygg fra 2022. Leiligheten har ingen TG1, TG2 eller TG3, her kan du flytte rett inn og nyte en ny og behagelig hverdag i et nytt og flott sameie.

Leiligheten befinner seg i byggets 4.et med egen privat balkong på hele 10,5 kvm.

Det første som møter deg er en lys og innbydende entré med 1-stavs laminat på gulvet. Her er det gode muligheter for å innrede med ønsket garderobeløsning. Fra entreen har du adkomst til både egen bod/teknisk rom, baderom og stue/kjøkken.

Gjennomgående i leiligheten er 1-stavs laminat, og slette lysmalte overflater. Rommene har godt med naturlig lysinnslipp via store vindusflater, og med direkte utgang til balkong fra stue fungerer den som en naturlig forlengelse av stuen gjennom de varme sommerdagene. Stue med åpen kjøkkenløsning måler 32,7 kvm og sikrer god plass til både sitte- og spisegruppe om ønskelig. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Nordsjø med alle hvitevarer integrert (komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys).

Baderommet måler 6,8 kvm. Rommet er helfliset med gulvvarme, og ellers utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørnet, servant med møblement og speil med belysning. Det er også opplegg for vaskemaksin, samt downlights i tak. Flisene her er 60x60 i en behagelig farge.

Det er to soverom i leiligheten som har adkomst fra stuen. Rommene måler 11,9 og 7 kvm og sikrer deg god plass til dobbeltseng og oppbevaring. Garderobeløsning som er der i dag følger handelen.

Oppsummert en flott leilighet du kan flytte rett inn i!

Byggeår

2022

Bruksareal per etasje

4.Etasje: Leilighet: 71 kvm
U.Etasje: Kjeller:      5 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

21891m2

Parkering

Det følger parkeringsplass med mulighet for lader til el-bil i lukket garasjeanlegg.

Arealbeskrivelse

Gang ca 6,2m². Bad ca 6,8m² Stue/kjøkken ca 32,7m². Soverom 2 ca 7m². Soverom 1 ca 11,9m²

Beskaffenhet

Innflytningsklar leilighet med flott beliggenhet i Hamrevegen i område nedenfor Hatlestad Terrasse. Sydvestvendt takterrasse på ca. 10,5 kvm med nydelig fri utsikt over nærområdet og kalandsvatnet. Kort vei til barne - og ungdomsskole, buss og dagligvarebutikker (Valle) med mer. Fast parkering i garasjeanlegget med mulighet for elbillader med driftsavtaler med Elaway samt innvendige gjesteparkering.

Oppvarming

Gulvvarme i stue/kjøkken og et soverom. Ellers varmekabler på bad.

Leiligheten har avtrekksvarmepumpe "NIBE F470" med balansert ventilasjon i bod.
Varmepumpen bidrar med flere funksjoner bl.a. forvarmet tilluft, varmegjenvinning og varming av tappevann.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

22.06.2023

Tilstandsrapport utført av

Gisle Johnstad

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

01-01-1970

Meny