Apeltunlien 20, 5238 Rådal

Flott leilighet med gode sol- og utsiktsforhold | Garasjeplass med elbil-lader | 3 sov | 10 min gange Lagunen | 2 plan

Apeltunlien 20
5238 Rådal

Sameiet Apeltun Terrasse

Velkommen til Apeltunlien 20! Leiligheten går over 2 etasjer og inneholder følgende: 1.etg.: Entré/gang/trapperom, 2 soverom, baderom og vaskerom. 2.etg.: Stue/trapperom, soverom og kjøkken. Fra stuen er det utgang til solrik balkong på 9,3 kvm, og fra hovedsoverommet er det utgang til solrik terrasse på 9 kvm. Leiligheten har en tilhørende bod i u.etg. på 6,2 m² og en fast garasjeplass med elbillader.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Apeltunlien 20! En innholdsrik selveier leilighet over to plan med gjennomgående god standard. Her bor man sentralt, men likevel tilbaketrukket i et godt etablert og barnevennlig område.

Det første som møter deg er en romslig entrè med gode lagringsmuligheter i stor plassbygd skyvedørsgarderobe. Allerede her blir man møtt av en behagelig atmosfære av stilrene farger på vegger og gulv. Gjennomgående i den flotte leiligheten er 3-stavs eikeparkett og lyse slette vegger. Viderefra entré finner vi to soverom av god størrelse, bad og et svært praktisk vaskerom.

Baderommet måler 6,2 kvm og er i dag utstyrt med dobbeltservant med møblement/speil/lys, toalett, dusjvegg i glass og avtrekksventil i himling. Badet er helfliset, og har platekledning i taket. Badet ble oppgradert med ny dusjvegg i 2015, og ny baderomsinnredning med dobbel servant i 2020. Vegg i vegg med badet finner du vaskerommet. Rommet måler hele 6 kvm, så her har du god plass til å få unnagjort klesvasken. Rommet er i dag utstyrt med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, varmtvannstank, sikringsskap og skap for rør i rør. Det ble montert ny utslagsvask og kran i 2020.

Soverommene måler henholdsvis 11,3 og 16,6 kvm. De har begge god plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske, og de er begge utstyrt med romslig garderobeløsning. Fra hovedsoverommet er det utgang til terrasse med god plass til sittegruppe om ønskelig. Herfra kan barna enkelt leke på gresset gjennom sommeren.

2. etasje:
Trappen fører deg direkte opp til stuen med spisestue som måler hele 41,7 kvm. Her er det rikelig med lysinnslipp via store vindusflater, samt lekker spottekasse langs taket. Legg merke til den lekre gasspeisen som sikrer både hygge og lunt inneklima. Rommets utforming gir god plass til både sitte- og spisegruppe, og fra stuen er det utgang til solrik overbygd balkong på 9,3 kvm. Her er det god plass til sittegruppe og en grill om ønskelig.

Kjøkkenet befinner seg innenfor spisestuen og kjøkkenet er utstyrt med profilerte hvite fronter og lekker granitt benkeplate. Av integrerte hvitevarer finner stekeovn og induksjons platetopp fra Bosch. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskmaskin, og i 2018 ble det montert Aquastop. Kjøkkenfrontene ble lakkert i 2019, og det ble montert ny kjøkkenkran.

Oppsummert en flott 4-roms leilighet med barnevennlig og attraktiv beliggenhet på Apeltun. Her kan du flytte rett inn og nyte en ny og behagelig tilværelse!

Byggeår

2004

Tomteareal

2893m2

Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg med egen elbil ladestasjon (nr. 19). For øvrig er det gjesteparkering på oppmerkede plasser. Ny ladestasjon i 2019.

Arealbeskrivelse

1.etg.: Entré/gang/trapperom, baderom, vaskerom og to soverom. 2.etg.: Stue/trapperom, soverom og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Ildsted i stue med gasspeis fra Gazco. Gassbeholdere er plassert i gasskap ved altan. Varmekabler på bad og tre vegghengte panelovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Trond Bertelsen, datert 26.01.2024

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

23-02-2024

Meny