Grønamyrvegen 14A
5353 STRAUME

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Entrè/gang, 2 soverom, stue/kjøkken og bad. En tilhørende bod i underetasjen på 5m² Parkeringsanlegg under blokken med mulighet for både kjøp og leie av garasjeplass.

Standard

Eiendomsmegler1 ved Morten Lie kan stolt presentere denne flotte endeleiligheten i Grønamyrvegen 14A. Leiligheten har høy standard med blant annet vannbåren varme i gulv, god takhøyde, oppgradert baderom, kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH, egen terrasse og felles takterrasse med gode solforhold. Attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til alt Straume har å by på. Solsioparken i forkant av leiligheten som gir området en idyllisk og koselig følelse.

Solsio boligprosjekt er et av Straume sine mest populære boområder og nå har du muligheten til å sikre deg en leilighet i trinnet som ble utsolgt på rekordtid. Av høydepunkter kan det her nevnes:
- Vannbåren varme i gulv
- Lekkert HTH kjøkken med takhøy innredning
- Romslig solrik terrasse
- Mulighet for garasje i underetasje
- Heis i bygget
- Delikat og oppgradert baderom
- Balansert ventilasjon
- Felles varmtvannssystem.

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en entrè/gang på 5,4m². Parkett på gulv med underliggende vannbåren varme og malt platekledning på vegger i en tidsriktig og lun farge. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Videre kommer man inn til en stue med åpen løsning mot kjøkken på 24,1m². God plass til sofagruppe og spisebord. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Parkett på gulv med underliggende vannbåren varme og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Fra stue/kjøkken er det utgang til en deilig vestvendt altan som måler 13,1m².

Delikat kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH. Kjøkkeninnredningen har slette fronter noe som letter rengjøringen. Her er laminert benkeplate, kompositt vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Her er to romslige soverom med arealer på 11,6m² og 10,8m². Det største soverommet brukes som hovedsoverom/foreldresoverom. Her er plass til dobbeltseng og garderobeskap. God plass til oppbevaring av tøy i garderobeskap med skyvedører. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights på begge soverom. Soverom 2 har plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Badet er på 5,2m² med keramiske fliser på gulv med underliggende vannbåren varme og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfelt dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

En tilhørende bod i underetasjen på 5m² til oppbevaring.

Byggeår

2023

Tomteareal

1423m2

Parkering

Det er garasjeanlegg i underetasjen til Solsio. Her vil det være mulighet å kjøpe fast garasjeplass for kr. 275.000,- eller opprette leieabonnement hos Solsio Utvikling for ca kr 1300,- i mnd.

Oppvarming

Vannbåren varme:
Vannbåren varme i gulv i entré/gang, stue/kjøkken og på bad.

Boligen har balansert ventilasjon.

Varmtvann:
Felles varmtvannsystem.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 08.10.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-10-2024

Kart
Grønamyrvegen 14A, 5353 STRAUME

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Tellnes
48 m2
kr 1 950 000
Meny