Bråtet 223
5154 BØNES

Øvre bråtet borettslag

Andelsbrevnummer

2

Tomannsboligen strekker seg over to plan med 1. etasje og 2. etasje som inneholder: 1. etasje: Entrè/gang, stue, kjøkken, vaskerom og toalettrom. Fra stue er det utgang til en nord-vestvendt terrasse på 23,9m². 2. etasje: Gang, 3 soverom, kontor/bod og bod. Fra soverom 2 er det utgang til en nord-vestvendt altan på 4,5m². En tilhørende utvendig bod til oppbevaring på 5m². Parkering i carport forbredt for el-bil lader. Felles gjesteparkering.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Bråtet 223. Dette er en del av en tomannsbolig tilknyttet Øvre Bråtet borettslag. En helt perfekt familiebolig med lekeplass utenfor gatedøren. Av høydepunkter kan det her nevnes:

-Perfekt beliggenhet i fremste rekke
-Flott usikt mot vest
-Meget solrik beliggenhet
-Nytt tak i ca 2018
-Parkering i carport forberedt for el-bil lader
-Nytt tak i ca 2018
-Jøtul peisovn med glassfront i stue
-3 soverom
-Nord-vestvendt altan på 4,5m²
-Nord-vestvendt terrasse på 23,9m²

Via et koselig inngangsparti kommer man inn i en entré på 6,2m². Her er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, tapet/panel på vegger og malt platekledning i himling. Dør med glassfelt leder videre inn til stue.

Lys og trivelig stue på 38,8m² med parkett på gulv med underliggende varmekabler, malt platekledning og panel på vegger. Malt platekledning i himling. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser utsikten over nærområdet. Plass til sofagruppe og spisebord. Jøtul peisovn med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til den deilige nord-vestvendte terrassen på 23,9m². Furutrapp med åpne trinn leder fra stue opp til boligens 2. etasje, mens skyvedør skiller stue og kjøkken.

Kjøkken beliggende i 1. etasje har et areal på 9,8m². Parkett på gulv med underliggende varmekabler.  Malt strie på vegger, samt malt platekledning i himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over den laminerte benkeplaten. Egen spiseplass på kjøkkenet med utsikt mot lekeplassen.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet ligger i 1. etasje og måler 3,8m². Våtromsbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Eget toalettrom i 1. etasje er på 1,5m² med vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og malt platekledning i himling. Toalettrommet inneholder: Servant og toalett.

I boligens 2. etasje ligger soverommene, soverommene har arealer på 11,8m², 12,9m² og 9,4m. Soverom 1 og 2 (de to største soverommene) har parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling. Fra soverom 2 er det utgang til en nord-vestvendt altan på 4,5m². Wingardards ovn på sov 2 i 2.etg. Soverom 3 har vinylbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Gang i 2. etasje har et areal på 11,8m². Vinylbelegg på gulv, tapet og panel på vegger. Malt platekledning i himling.

Boligens bad ligger i 2. etasje. Badet er på 5,6m² med keramiske fliser på gulv og keramiske fliser og malt strie på vegger. Malt platekledning i himling. Baderomsinnredningen ble skiftet i ca 2005. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett og badekar.

Kontor beliggende i 2. etasje var tidligere bod. Rommet måler 3,9m². Her er vinylbelegg på gulv, panel på vegger og i himling.

Tilhørende utvendig bod på 5,5 m² med inngangspartiet og innvendig bod i 2. etasje på 3,5m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

1986

Tomteareal

9350m2

Parkering

Garasjeplass. Tilrettelagt for el-billader.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i gang, stue og kjøkken.

Jøtul peisovn med glassfront i stue.
Wingardards ovn på sov 2 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 17.09.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-10-2024

Kart
Bråtet 223, 5154 BØNES

Se flere boliger i området

Meny