Breivikdalen 65
5179 GODVIK

Breivik Brygge Borettslag 2

Andelsbrevnummer

6

Leiligheten inneholder: - Entré - Stue/kjøkken - Bad - To soverom Tilhørende bod i fellesarealet.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Breivikdalen 65. Dette er en moderne hjørneleilighet i byggets 2. etasje. Her bor du i fantastiske, maritime omgivelser med en spektakulær utsikt!

Entré | Det første som møter deg er en romslig entré på 5,4 m². Det er god plass til oppheng av yttertøy og sko. Det er keramiske fliser på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt platekledning i himling. Det er også innfelte spotlights i himling. Fra leilighetens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene: bad, stue, kjøkken og soverom.

Bad | Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Overflatene består av keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Det er også innfelte spotlights i himling. Avstrekksventil i himling og sluk av plast.

Stue & Kjøkken | Leiligheten har åpen stue-kjøkkenløsning som gir rommet et sosialt preg. Rommet måler 25,2 m² og rommets utforming gir god plass til å innrede slik du måtte ønske. Det er store vindusflater som sikrer godt med naturlig lys og rammer inn den fantastiske utsikten. Stuen og kjøkkenet har keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og malt betong i himling. Kjøkkeninnredningen er fra Norema og har slette fronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, underlimt kompositt vaskekum, ventilator, waterguard og opplegg for vaskemaskin. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Kjøkkenventilator via balansert ventilasjonsanlegg. Fra stuen/kjøkkenet ledes du naturlig ut til balkongen (13 m²) - en herlig forlengelse av leiligheten!

Soverom | Det er to soverom i leiligheten. Disse måler henholdsvis 12,3 m² og 6,5 m². Soverommene har plass til å innrede seng, nattbord og garderobeløsning. Soverom 1 (12,3 m²) har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og malt betong i himling. Soverom 2 (6,5 m²) har parkett på gulv, malt platekledning/betong på vegger og malt betong i himling.

Byggeår

2022

Tomteareal

893m2

Parkering

Fast garasjeplass i garasjeanlegg. Elbillader følger med.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 06.08.2024

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

13-08-2024

Kart
Breivikdalen 65, 5179 GODVIK

Se flere boliger i området

Meny