Frieda Fasmers vei 13A
5171 LODDEFJORD

Sameiet Storavatnet Terrasse

2. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad, soverom, bod og innglasset balkong. Det medfølger også en ekstern bod og en fast parkeringsplass i felles carport.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Frieda Fasmers vei 13A!

Dette er en flott 2-roms leilighet med innglasset balkong med flott utsikt og gode solforhold! Leiligheten ligger til i byggets 2. etasje men har trappefri adkomst fra baksiden. Da leiligheten er bygget i 2012 har leiligheten en god standard.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 5,5 kvm. Her er det gode muligheter til å henge fra seg yttertøy og sko.

Stue |
Stuen er en del av en åpen stue- og kjøkkenløsning som måles til 22,1 kvm. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Grunnet rommets planløsning er det mulig å møblere med den favoriserte sofakroken og et spisebord.

Kjøkken |
Kjøkkenet er et flott Sigdal kjøkken som har en innredning av slette fronter og benkeplate av laminat med underlimt vask. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Kjøkkenet er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det gjøres oppmerksom på at ovnen ikke fungerer.

Bad | 
Badet er av god størrelse og måles til 7 kvm. Det er helfliset med varmekabler i gulv og innfelte downlights i himling. Det er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Det er også opplegg for vaskemaskin.

Soverom |
Soverommet er av god størrelse og måles til 8,7 kvm. Her er det god plass til en stor seng og nattbord. Det er også et garderobeskap for oppbevaringsplass.

Innglasset balkong |
Fra stue- og kjøkken er det utgang til en vestvendt, innglasset balkong som måles til 10 kvm. Da balkongen er innglasset blir det som en forlengelse av stuen og kan brukes store deler av året. Her er det god plass til å møblere med det som er ønskelig av hagemøbler. Fra balkongen er det en koselig utsikt over Klasatjørna og gode solforhold på ettermiddag- og kveldstid.

Alt i alt en flott leilighet - perfekt førstegangskjøp!

Byggeår

2012

Tomteareal

2398m2

Parkering

For parkering medfølger det en fast parkeringsplass i felles carport. El-bil lader kan installeres for egen regning ved behov.

Arealbeskrivelse

2. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, 21.06.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

12-07-2024

Kart
Frieda Fasmers vei 13A, 5171 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny