Grønamyrvegen 14A
5353 STRAUME

Solsio 2 Sameie

Strøken 4-roms leilighet i 4 etasje på Solsio Trinn 2! Her har man nydelig utsikt, gode solforhold og over 20 kvm terrasse. I tillegg har man takterrasse til felles for alle beboerne på Solsio. 4 etasje: Gang/Entrè, 3 soverom, stue/kjøkken, bad og adskilt toalett. Fra stue er det utgang til terrasse. Leiligheten disponerer lukket bod i fellesareal. Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass. Garasjen er under blokken.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere denne nydelige leiligheten på Solsio! Leiligheten ligger i byggets 4 etasje og har 3 soverom, adskilt toalettrom, romslige stue/kjøkken og stor terrasse med meget gode solforhold.  Leiligheten er helt nyoppført i april 2024 og er aldri bebodd. Leiligheten fremstår som helt ny og er kun møblert i forbindelse med salget.  

Gode kvaliteter som ønskes fremheves:
- Det er vannbåren varme i alle gulv med unntak av soverom.
- Det er forbruksvann tilknyttet vannbåren varme.
- Høy standard med HTH kjøkken og integrerte hvitevarer.
- Leiligheten ble betydelig oppgradert ved tilvalg som nybygg.
- Lekkert baderom med nisje for vaskemaskin og tørketrommel.
- Adskilt toalettrom.
- Stor og solrik terrasse med gode utsiktsforhold.

Velkommen inn!

Det første en møter er en lys og moderne entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy. Gang/Entrè har downlights i tak.

Videre har leiligheten 3 soverom med areal: 12,3 m2, 6,3 m2 og 6,4 m2.

Leiligheten har et lekkert bad med store grå fliser på gulv som fortsetter opp veggene og gir en nydelig helhet til rommet. Rommet har nisje til vaskemaskin og tørketrommel og nedsenket dusjsone. Rommet fremstår som lekkert med flotte detaljer.

Vedsiden av baderommet har leiligheten et adskilt toalettrom, slik at leiligheten totalt har 2 toaletter.

Stue/kjøkkendelen i leiligheten er et fantastisk rom. Med store vinduer i front og flere på endeveggen gir dette leiligheten masse naturlig lys og ikke minst utsikten nærmest inn i stuen!  Det er åpen løsning mot et flott HTH kjøkken med takhøy innredning og integrerte hvitevarer.  Fra stue er det utgang til stor terrasse på 22 kvm med gode utsikts og solforhold!

Leiligheten har bod i fellesareal på 5 kvm.

Det oppfordres til å kontakte megler for prospekt på Solsioprosjektet for utfyllende info vedrørende bygg og leveranse.

Byggeår

2024

Tomteareal

1024m2

Parkering

Det er garasje i underetasjen av blokken. Her er det mulighet for å kjøpe fast garasjeplass for kr. 275.000,- eller så kan en leie parkeringsplass for kr 1300,- pr mnd. Vedrørende garasjeplass har man evig parkeringsrett som vil si at garasjeplass kan kjøpes til markedspris når som helst på et senere tidspunkt. Kontakt megler dersom du ønsker mer info vedrørende dette.

Arealbeskrivelse

Stue/kjøkken, 3 stk soverom, 1 baderom, 1 toalettrom og gang/entrè.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme i alle gulv med unntak av soverom og bod. Det er egne termostater i hvert rom som gir en mulighet til å justere ønsket temperatur i de forskjellige rommene. Det er også vannbåren varme med tanke på forbruksvann, så leiligheten har ingen varmtvannstank. Bruk av varmtvann og energi til oppvarming faktureres direkte iht bruk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

23-05-2024

Kart
Grønamyrvegen 14A, 5353 STRAUME

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny