Bildøyvegen 57B
5353 STRAUME

Sameiet Bakkane Panorama

Lekker leilighet helt nyoppført i april 2024. Leiligheten har 2 soverom, lekre detaljer på kjøkken, samt innglasset terrasse med gode sol og utsiktsforhold. Leiligheten inneholder: Stue/Kjøkken, 2 soverom, bad og entrè. Det er fast parkeringsplass i garasje, samt en utvendig bod på garasjeplan.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere Bildøyvegen 57B, også kjent som Bakkane Panorama! Dette er en helt nyoppført leilighet med alt på et plan, adkomst direkte fra fri natur og med parkering i garasje med heistilkomst.  Leiligheten har høy standard og god planløsning. Innglasset terrasse gjør det også mulig å bruke terrassen i alt slag vær og sikre seg den nydelig utsikten året rundt! 

Høydepunkter:
- Leiligheten har vannbåren varme i gulv.
- Det er fast parkeringsplass i garasjen.
- Helt nyoppført april 2024.
- Nydelig utsikt og gode solforhold fra vestvendt terrasse.

Entrè har flis på gulv og lysmalte overflater på vegger.  Fra entrè er det tilkomst til leilighetens første soverom.  Dette rommet har enstavs parkett på gulv og lun farge malt på vegger. ROmmet har god plass til både seng og garderobe.

Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng. Rommet har samme lune farge malt på vegger og fra vindu har man den flotte utsikten.

Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning med mørk takhøy innredning og lekre detaljer som platetopp med ventilator innebygd. Kjøkkenet har en forlenget benkeplate som gir rommet en liten spiseplass ved benkeplaten.

Rommet har store vinduer som sikrer både lys og utsikt inn i stuen. Fra stue er det utgang til vestvendt og fantastisk innglasset terrasse med god plass til flere typer møbleringer.  Del av tak i stue har downlights.

Lekkert baderom med helfliset gulv og vegger. Det er vegghengt toalett og hvit møblement med speil over. Fra bad er det tilkomst til innvendig bod som ligger på innsiden av baderommet.

Byggeår

2023

Tomteareal

7098m2

Parkering

Det medfølger fast parkeringsplass med elbillader i lukket garasjeanlegg under leiligheten. El-billaderen er koblet direkte til egen strømmåler så en slipper fordyrende mellomledd.

Arealbeskrivelse

Stue/kjøkken, 2 soverom, entrè og bad.

Oppvarming

Oppvarming er basert på innstøpt vannbåren gulvvarme i leiligheten. Dette gjelder i gang, kjøkken, stue og bad. Oppvarming driftes av en felles vann- til-vann varmepumpeenhet (borehull), som plasseres i teknisk rom i garasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

07-06-2024

Kart
Bildøyvegen 57B, 5353 STRAUME

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 650 000
Meny