Grønamyrvegen 14A
5353 STRAUME

Solsio 2 Sameie

Meget lekker 3-roms leilighet i 2 etasje på Solsio Trinn 2. Her har man vestvendt beliggenhet og luftig terrasse. I tillegg har man takterrasse som er felles for beboerne på Solsio. 2. etasje: Stue/Kjøkken, gang, vaskerom, 2 soverom og bad. Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass. Garasjen er under blokken.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Grønamyrvegen 14A, som er en 3-roms leilighet beliggenede på Solsio Trinn 2!  Leiligheten har 2 soverom, romslig stue/kjøkkenløsning og balkong med vestvendt beliggenhet. Leiligheten ble ferdigstilt i april 2024 og er aldri bebodd. Leiligheten fremstår som helt ny og er kun møblert i forbindelse med salget.  

Gode kvaliteter som må fremheves:
- Det er vannbåren varme i alle gulv med unntak av soverom.
- Det er forbruksvann tilknyttet vannbåren varme.
- Høy standard med HTH kjøkken og integrerte hvitevarer.
- Oppgradert leilighet med høy standard.
- Lekkert baderom med moderne fliser.
- Adskilt vaskerom
- Luftig terrasse med vestvendt beliggenhet.

Velkommen på visning!

Leiligheten har en lys og moderne entrè med downlights i tak og tilgang til bod/vaskerom med god plass til oppbevaring. Rommet ble under tilvalg oppgradert med flis og sluk. Her er også rør i rør skapet plassert.

Videre kommer en inn i en nydelig stue/kjøkkenløsning. Her er det downlights i tak og store vinduer som sikrer masse naturlig lys til rommet.  Det er åpen løsning mot kjøkkenet og det er god plass til møblering av både sofagruppe og spiseplass.

Nydelig HTH kjøkken med integrerte hvitevarer og takhøy innredning. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, frys/kjøleskap, samt mikro. Ellers har leiligheten sorte detaler på vask.  Det er belysning under overskapene og kjøkkenet har flere stikkontakter over benkeplate.

Leiligheten har et meget lekkert bad med store grå fliser på vegger og gulv. Sort møblement og dusjhjørne med oppbevaringshyller.  Rommet har vegghengt toalett med innfliset kasse. Rommet har downlights i tak og et veldig strøkent uttrykk.

Det er 2 soverom i leiligheten hvor takstmann har oppmålt rommene til 11,3m2 og 7m2.

I tillegg har leiligheten et bod på 5kvm rett utenfor ytterdøren.

Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass i underetasjen, denne koster kr 275.000,- og kommer utenom selve leiligheten.

Bygget har felles takterrasse for beboere på Solsio.

Da leiligheten ikke er bebodd og selges uten tilstandsrapport oppfordres det til å kontakte megler for prospekt på Solsioprosjektet for utfyllende info vedrørende bygg og leveranse.

Byggeår

2024

Tomteareal

1423m2

Parkering

Det er garasje i underetasjen av blokken. Her er det mulighet for å kjøpe fast garasjeplass for kr. 275.000,- eller så kan en leie parkeringsplass for kr 1300,- pr mnd. Vedrørende garasjeplass har man evig parkeringsrett som vil si at garasjeplass kan kjøpes til markedspris når som helst på et senere tidspunkt. Kontakt megler dersom du ønsker mer info vedrørende dette.

Arealbeskrivelse

Stue/kjøkken, entrè, bad, vaskerom og 2 soverom

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme i alle gulv med unntak av soverom og bod. Det er egne termostater i hvert rom som gir en mulighet til å justere ønsket temperatur i de forskjellige rommene. Det er også vannbåren varme med tanke på forbruksvann, så leiligheten har ingen varmtvannstank. Bruk av varmtvann og energi til oppvarming faktureres direkte iht bruk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

12-08-2024

Kart
Grønamyrvegen 14A, 5353 STRAUME

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 390 000
Meny