Stegen 2G
5200 OS

Sameiet Stegen 2

Leiligheten går over to plan og inneholder følgende: 4. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og vaskerom. Loftsetasje: Trapperom, soverom og kontor. Leiligheten har også en herlig balkong og ekstern bod.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Stegen 2G!

Dette er en lekker 2-roms toppleilighet som går over to plan og har en gjennomgående god standard. Leiligheten har en sørvendt balkong med gode solforhold og utsikt over Os sentrum og Os Marina. Det er også andre gode kvaliteter som eget vaskerom, kontor og walk-in closet tilknyttet soverommet.

4. etasje

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 4,2 kvm. og har gode oppbevaringsmuligheter til yttertøy og sko.

Stue |
Stuen er en del av en åpen stue- og kjøkkenløsning, og måles til 27 kvm. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Grunnet rommets planløsning og størrelse er det god plass til å møblere i forskjellige soner, så en har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord.

Kjøkken |
Kjøkkeninnredningen består av slette fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator.

Bad |
Badet er av god størrelse og måles til 5,2 kvm. Her er det helfliset med innfelte downlights i himling, og varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning. Det er også opplegg for vaskemaskin.

Vaskerom |
Leiligheten har også et praktisk vaskerom dersom man ikke ønsker å ha vaskemaskinen på badet. Vaskerommet måles til 3,8 kvm. og er fliselagt på gulv med slette, malte vegger og himling. Det er innredet med opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, sikringsskap og rør-i-rør fordelerskapet. Det er også en skapinnredning for oppbevaring.

Loftsetasje

Trapperom |
Når vi beveger oss opp i loftsetasjen ankommer vi et trapperom som har muligheter for diverse innredning etter ønske og behov.

Soverom |
Leilighetens soverom måles til 7 kvm. og har god plass til en romslig seng. Dette rommet har også tilknytning til et walk-in closet for ekstra oppbevaring.

Kontor |
Kontoret måles til 5,2 kvm. og kan innredes etter eget ønske.

Balkong |
Fra kontoret er det utgang til balkongen som måles til 4,8 kvm. Her er det god plass til å møblere med en koselig sittegruppe. Balkongen er sørvendt og har dermed svært gode solforhold. En kan dermed nyte fine solskinnsdager med en flott utsikt over Os sentrum og sjøutsikt over Os Marina!

Byggeår

2006

Tomteareal

268m2

Parkering

Det medfølger parkering på sameiets felles plass, men det er ikke tildelt fasteplasser i sameiet.

Styreleder opplyser at de har 2 stk. el-bil ladere som kan benyttes av beboerne, og det er per dags dato 3 stk. i sameiet som har el-bil.

Arealbeskrivelse

4. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og vaskerom.
Loftsetasje: Trapperom, soverom og kontor.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Varmepumpe i stue.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, datert 24.05.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-08-2024

Kart
Stegen 2G, 5200 OS

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Steglet 33
254 m2 - 3 soverom
kr 4 190 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 26
186 m2 - 4 soverom
kr 5 490 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000
Meny