Hopsåsen 17B
5232 PARADIS

Eneboligen strekker seg over to plan med integrert garasje som inneholder: 1.etasje: Entré/gang, rom med kjøkkendel/soverom, TV-stue, 3 soverom, bad ved rom med kjøkkendel og bad ved gang, sluse, teknisk rom og garasjerom. 2. etasje; Stue/kjøkken, soverom, garderobe og bad. Carport med bod/ carporten er bygget felles med nabo. Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom. NB! 4 år igjen av nybolig-garantien.

Standard

Kaland & Partners v/Trude har gleden av å presentere denne rålekre eneboligen som er nybygget i 2023. Her ligger man i blindvei med lite trafikk og svært lite trafikkstøy. Boligen innehar 4 soverom, kjellerstue, stor åpen stue/kjøkkenløsning m.m. Med egen inngang har man i tillegg ett soverom m/kjøkken og tilgang til bad som også har tilkomst via huset. Denne kan leies ut som del av egen bolig. Garasje, carport og god biloppstillingsplass på egen tomt. Fra stue/kjøkken i 2.etasje har man en fantastisk utsikt i alle retninger gjennom store vinduer. Rålekker peisinnsats gir en fin avdeling av rommet. Forøvrig kan det nevnes ekstra takhøyde som gir en svært god romfølelse. Fra stuen har man utgang til en vestvendt og svært solrik terrasse med flott utsikt mot Nordåsvannet og vest. Perfekt beliggenhet med kort vei til både Nesttun og Lagunen storsenter med alle de fasiliteter man finner der og snart Lagunen II.

Boligen innehar følgende standard:
Med integrert garasje kommer man seg til og fra bilen tørrskodd, noe som er særdeles praktisk en vinterdag. Her er 2 inngangsdører til boligen i inngangspartiet som er noe overbygget fra altan over. Her har man mulighet til å ha en hybel del i egen bolig eller en "ungdomsavdeling" om det kan være ønskelig. Her kommer man da inn i et rom/soverom innredet med kjøkkendel på 16,5m² og inngang til et bad på 6,5m². I rom med kjøkkendel (opprinnelig et soverom) er det parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkendel inneholder: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt og vannføler. Platetopp og stekeovn er integrert. Det er kjøkkenventilator via balansert ventilasjon.

Badet på 6,5m² har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Lyd/brann dør mellom entré/gang-bad v/stue 1.etasje.

Fra den andre inngangsdøren kommer man inn i en entré/gang på hele 37,4m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Trapp med lukkede trinn leder opp til boligens 2. etasje. Fra gang er det inngang til 3 soverom som ligger i denne etasjen. Soverommene er romslige med arealer på 10,4m², 10,6m² og 10,6m². Soverommene er alle lysmalte i en delikat beige tone. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Soverommene har plass til seng/dobbelt seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

I enden av entrè/gang kommer man gjennom en skyvedør til en TV-stue. TV-stuen er på 17,5m² med parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Fra TV-stue er det utgang til hage.

Ytterdør mellom sluse og garasje. Sluse er på 5,3m² med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Bad i begge etasjer vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Badene er store nok til både dusj, vask og annet stell. Bad nr 2 i 1. etasje måler 6,9m². Badet har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet innehar servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Teknisk rom er plassert i 1. etasje, rommet er på 2,7m².

I boligens 2. etasje kommer man opp i en delikat stue med åpen kjøkkenløsning på hele 94,7m². Her er god plass til sofagruppe og spisebord. Peisinnsatsen ligger midt i rommet med glassfronter mot stue del og kjøkkendel. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet og viser utsikten over nærområdet. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra stuedel er det utgang til en vestvendt solrik altan på 17,4m²  hvor man kan nyte solnedganger, mens fra kjøkkendel er det utgang til en østvendt altan på 12,8m² hvor man kan nyte soloppganger om man er morgenfugl. Begge altaner er overbygd.

Klassisk kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Norema. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Corestone benkeplate med underlimt kompositt vaskekum. Benkeplaten består av et yttersjikt med 3 mm massivt gjennomfarget komposittmateriale, og en kjerne av sponplate. En benkeplate i Corestone tåler hard bruk og er smuss- og bakterieavvisende. Benkeplaten formes og sammenføyes uten synlige skjøter. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass for kjøkkenutstyr. Her er montert både komfyrvakt og waterguard magnetventil med vannsensor under kjøkkenbenken som øyeblikkelig stopper vanntilførsel ved en lekkasje. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og ventilator integrert i platetopp. Stekeovn, platetopp med ventilator, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryseskap er integrert.

Bad beliggende i 2. etasje er på 6,1m². Badet har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder ellers: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Boligens hoved soverom/foreldresoverom ligger i denne etasjen. Soverommet er på 15m² med parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Fra soverommet er det inngang til badet og til et eget garderoberom via en skyvedør. Garderoberommet er på 4,9m² og gir gode oppbevaringsmuligheter til klær og sko. Parkett på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Byggeår

2023

Tomteareal

662m2

Parkering

Garasje, carport og parkering på egen tomt.

Det er lagt frem strøm til elbillader, men det er ikke montert.

Oppvarming

Peisinnsats med glassfronter i stue.

Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 20.05.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

06-06-2024

Kart
Hopsåsen 17B, 5232 PARADIS

Se flere boliger i området

Meny