Vestrepollsvegen 141
5177 BJØRØYHAMN

Eneboligen strekker seg over to plan med underetasje og 1. etasje som inneholder: Underetasje: Ensuite, garderobe og teknisk rom. Nordvendt terrasse på 45,9 m² med utgang fra ensuite. 1. etasje: Entré/gang, garderobe, gang, 5 soverom, trimrom, stue/kjøkken, bad ved gang og bad ved entré, vaskerom, teknisk rom og bod. Fra stue/kjøkken og soverom er det utgang til terrassen som dekker tre sider av boligen. Terrassen måler hele 173,9m². Frittliggende terrasse på 19,7 m² med utvendig tilkomst. Dobbel garasje med easee el-bil lader.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson kan stolt presentere en helt spesiell mulighet til å kapre seg noe helt spesielt.... Råflotte Vestrepollsvegen 141 som ligger majestetisk til ytterst på et nes med panorama sjøutsikt fra så og si alle kanter. Her har man 5 romslige soverom i 1. etasje og ensuite i underetasjen. Ensuite er på hele 47,3m² med en drøm av en utsikt å våkne til. Herfra er det utgang til 47,3m² med en drøm av en utsikt å våkne til. Herfra er det utgang til en terrasse på 45,9m². Ellers har man en deilig terrasse som strekkes seg rundt 3 av boligens sider på ca 173,9m². Tilkomst denne terrassen fra stue/kjøkken og soverom. I tillegg har man en frittliggende terrasse på 19,7m². Parkering i dobbel garasje med ny garasjeport montert i 2023. Fra boligen har man utsikt til flere steder på sotra, Askøy, Bergen vest, Cornelius Sjømatrestaurant og nærområdet ellers.

Boligen innehar ellers følgende standard:
Via et innbydende inngangsparti ønskes man velkommen inn til boligen. Her kommer man inn i en flott entrè/gang på 23,6m² med keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Skyvedør til garderoberom fra entré/gang. Garderoberommet er på 5,7m² og gir utmerkede oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko. Her er også keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger/himling. Ny ytterdør ble montert i 2023.

Bad ved entré har et areal på 3,5m². Keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Dusj, badromsmøbel og kran ble skiftet i 2023.

Fra entré/gang kommer man videre inn i en gang gjennom dør med glassfelt.
Gang har et areal på 10,8m² med keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Bad ved gang måler 11,5m². Badet har keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Dette badet ble modernisert/oppgradert i 2023.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet har tilkomst gjennom entré/gang vis skyvedør. Vaskerommet har et areal på 14m² med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er utslagsvask, innredning/skap, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Terrassedør leder ut til uteareal/terrasse som det er bekvemmelig å bruke til klestørk.

Boligen har 5 romslige soverom i denne etasjen, soverommene måler 15m², 11,4m², 12,9m², 13,7m² og 11,4m². Soverom 1 og 2 har parkett på gulv og malt platekledning på vegger/himling, mens soverom 3,4 og 5 har parkett på gulv, malt platekledning på vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Soverommene har plass til dobbelt seng (om ønskelig), garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Eget trimrom på 16,9m² med egen gatedør ut, denne ble satt inn i 2023. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

Huset´s hjerte er den lekre stuen med en utsikt som ser ut som om man er om bord på et skip. Stue med åpenløsning mot kjøkkenet er på hele 86,9m². God takhøyde og flere store vindusflater gir et meget godt lysinnslipp til rommet og viser den magiske utsikten mot flere steder på Sotra, Cornelius Sjømatrestaurant og andre omkringliggende områder. Ved for mye lysinnslipper det montert utvendige screens. Vindusflatene har solfilm og bioclean. Bioclean er et glass som bruker naturens egne krefter til å fjerne skitt og organisk smuss. Da sparer man seg for vindusvasking og man får klarere utsikt året rundt. God plass til flere sofagrupper og spisebord. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Gass peis med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder, boligen har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Her er en drøm av et kjøkken fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken ble montert i 2020. Kjøkkeninnredningen har slette fronter noe som letter rengjøringen. Mosaikk fliser over deler av benkeplate i stein. Spiseplasser også her ved kjøkkenøy. Her er underlimt kompositt vaskekum, ventilator integrert i platetopp og opplegg for oppvaskmaskin. Her er montert en Quooker kran (den kokende vannkranen). Her får man kokende vann rett fra kranen. Det sparer både tid og energi slik at man kan nyte det gode kjøkkenlivet.
Her er rikelig med skap- og benkeplass til oppbevaring av kjøkkenredskaper og annet kjøkkenutstyr. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, kombi stekeovn/mikro, dampovn, varmeskuff, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap og kaffemaskin. De fleste hvitevarer er levert av Gaggenau 2019 (kjøleskap og fryseskap fra Miele). Integrert musikkanlegg fra Sonos i stue, kjøkken, stort bad oppe og ved uteområde.

Fra stue/kjøkken er det utgang til terrassen som strekker seg over tre sider av boligen. Denne herligheten er på hele 173,9m²

Ett teknisk rom i hver etasje, teknisk rom i 1. etasje er på 3,3m² og teknisk rom i underetasjen er på 2,8m².

Trapp med åpne trinn leder ned til underetasjen her åpenbarer det seg en lekker ensuite på 47,3m². Parkett/ teppe på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. God plass til dobbelt seng hvor man kan sovne/våkne til en majestetisk utsikt. Integrert musikkanlegg fra Sonos i underetasjen også.

Keramiske og mosaikkfliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Her er servant med møblement/speil og belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne, dusjgarnityr og badekar med den samme flotte utsikten. Rennesluk i dusj og sluk av plast under badekar. Skyvedørsgarderobedører mellom ensuite og garderoberom. Garderoberom måler 7,9m² og gir gode oppbevaringsmuligheter til hele garderoben av antrekk, sko og vesker. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Fra ensuite er det utgang til en nordvendt terrasse på 45,9m². Glassgjerder rundt begge terrassene ble montert i 2019.

Utvendig varmepumpe har blitt byttet ut i 2023.
Nytt og større balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og styringspanel i desember 2023. Ny varmepumpe ute til vannbåren varme anlegg. (reklamasjon) 2023.

Varmtvann:
Dobbelmantlet varmtvannsbereder

Vannbåren varme:
Vannbåren varme med 11 forskjellige sløyfer.

Frittliggende terrasse på 19,7 m² med utvendig tilkomst. Det er laget til opplegg til event boblebad på terrasse nede mot vest.
Parkering i frittliggende garasje på 43,4 m². Garasjeport og ytterdør til garasje ble skiftet i 2023 og kledning og ett vindu på vestsiden av garasjen ble skiftet i 2024. Ellers flere biloppstillingsplasser på egen eiendom. En utvendig bod på 4,3m² til oppbevaring av hageputer og eller annet hageutstyr. Boligen ble byget i 2006, ferdigstilt i 2007. Senere bygget ut i 2012 og delvis renovert/bygget om og ut igjen i 2019. Murer, trapper i front, glassgjerder, stue/kjøkken og underetasjen er fra 2019.

Varmekabler i bakken opp til boligen.

Dette er en spennende bolig som er absolutt verd å ta en titt på!

Byggeår

2006

Tomteareal

2122m2

Parkering

Dobbel garasje og utvendig parkering på eiendom.

Oppvarming

Vannbåren varme:
Vannbåren varme med 11 forskjellige sløyfer.

Gasspeis med glassfront i stue

Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 28.05.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-06-2024

Kart
Vestrepollsvegen 141, 5177 BJØRØYHAMN

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Trettevika 2
87 m2 - 3 soverom
kr 2 790 000
Meny