Nedre Solhaugen 8
5382 SKOGSVÅG

Flott enebolig med moderne og god standard beliggende i rolig og fint boligområde. Boligen er har byggeår 2007, men flere av overflater og gulv er fra nyere tid og bl.a noe fra 2024! Boligen har nydelig uteareal med gode solforhold med både terrasse og hage. Boligen inneholder følgende: 1etg:Gang , Stue/kjøkken , Soverom ,Vaskerom , Bad og entrè 2etg: Trapperom , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad og Bod. Det er god plass til parkering til flere biler på egen tomt. Det er utvendig bod ved innkjørselen.

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne flotte familieboligen i et etablert og flott boligfelt. Her får man en eiendom med gode parkeringsmuligheter som har stort uteareal med både hage og terrasse. Terrasse og hage er sørvestvendt og har meget gode solforhold.  Huset er bygget i 2007, men har de fleste overflater fra nyere år og senest 2024!  I 2021/2022 ble huset påbygget hvor eier kledde inn carporten. Dette gav huset en mye større og romsligere gang, samt at man fikk et adskilt vaskerom.

Velkommen inn!

Boligen har en stor og romslig entrè med god plass til å henge fra seg og til å sette fra seg yttersko. I tillegg har gangen stor skyvedørsgarderobe med masse plass til oppbevaring.  Rommet har downlights i tak . 

Fra entrè har en tilgang til husets vaskerom. Rommet har belegg på gulv og malte flater på vegger. Sanitærutstyr er: opplegg for vaskemaskin og rommet har skyllekar. Her er mekanisk avtrekk.

Huset har 2 bad, et i hver etasje. Baderommet i 1 etasje har fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder: Servant med innredning, toalett og dusj. Det er varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk.

Her har en alt en trenger på et plan. Huset har også et av soverommene plassert i 1 etasje. Rommet har areal på 10,4kvm og har god plass til både seng og garderobe.

Videre kommer en inn i stue/kjøkkendelen. Her er det god plass til både sofagruppe og spiseplass. Rommet har et nydelig kjøkken med moderne og lekkert uttrykk. Innredningen har hvite høyglansfronter. Ellers inneholder det integrert induksjonstopp, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og kjøl/fryseskap. Det er ventilator med mekanisk avtrekk.

Fra stue er det utgang til hage/terrasse med stor plass og meget gode solforhold.

2 etasje:

2 etasje har 3 soverom, samt et bad. Det er også et lite areal som kan brukes til loftstue, rommet har lav takhøyde.

Ellers er alle soverommene av god størrese og etasjen har eget bad.  Badet har fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder toalett, servant med innredning og badekar. Det er varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk.

Boligen har god plass til parkering til flere biler på egen tomt. I tillegg har man en utvendig bod ved innkjørselen.

Byggeår

2007

Tomteareal

741m2

Parkering

Det er parkering til flere biler på egen eiendom.

Arealbeskrivelse

1 etg: Gang , Stue/kjøkken , Soverom , Vaskerom , Bad , Entré.
2 etg: Trapperom , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad.

Oppvarming

Det er varmekabler i gulv i 1 etasje, samt det er varmekabler på bad i loftetasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-06-2024

Kart
Nedre Solhaugen 8, 5382 SKOGSVÅG

Se flere boliger i området

Meny