Nebbestølen 71, 5144 FYLLINGSDALEN

Flott 3-roms toppleilighet med innglasset balkong og gode solforhold! Bad fra 2014. Gangavstand til Oasen og bybanen!

SOLGT

Nebbestølen 71
5144 FYLLINGSDALEN

Minken borettslag

Andelsbrevnummer

97

Leiligheten går over ett plan og inneholder følgende: 4. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom, to soverom og bod. Leiligheten har også en innglasset balkong og ekstern bod for oppbevaring.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Nebbestølen 71!

Dette er en flott 3-roms toppleilighet med innglasset balkong og gode solforhold! Leiligheten har en god planløsning med egen vaskeromsløsning ved kjøkkenet, og et bad fra 2014.

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 5,1 kvm. og har det gode oppbevaringsmuligheter av yttertøy og sko!

Stue |
Stuen er av god størrelse med store vindusflater, og måles til 25,1 kvm. Her er det god plass til å møblere med den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse. Fra stuen er det utgang til den innglasserte balkongen, som blir en forlengelse av stuen utenom sommersesongen.

Kjøkken |
Kjøkkenet ligger like ved stuen og måles til 10,7 kvm. Kjøkkeninnredningen består av profilerte fronter og benkeplate av laminat og nedfelt vask av stål. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og arbeidsplass på benken. Det er også plass og opplegg til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad |
Badet måles til 3,3 kvm. og er pusset opp i 2014 ifølge tidligere salgsoppgave. Her er det fliselagt på gulv og baderomsplater på vegg, samt innfelte downlights i himling. Det er innredet med toalett, dusj med glassvegger og baderomsinnredning med speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Vaskerom |
Mellom kjøkken og bad er det et praktisk vaskerom som måles til 3,4 kvm. Her er det belegg på gulv og malt strie på vegg. Det er innredet med opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank.

Soverom |
Leiligheten har to soverom hvor hovedsoverommet måles til 12,2 kvm. Her er det god plass til en stor seng med nattbord på hver side, samt oppbevaringsplass i garderobeskap med glassfronter. Det andre soverommet måles til 10 kvm. og har også god plass til seng, annet møblement og garderobeskap.

Innglasset balkong |
Den innglasserte balkongen måles til 18 kvm. og har god plass til en sittegruppe hvor man kan nyte fine dager! Da balkongen er sør-vestvendt og har dermed svært gode solforhold på ettermiddag- og kveldstid. Da balkongen er innglasset kan den benyttes store deler av året, og blir en forlengelse av stuen. Ute på balkongen er det også en bod for oppbevaringsplass.

Alt i alt en svært flott leilighet i et populært område!

Byggeår

1973

Tomteareal

21825m2

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser i garasje og utendørs til beboere hvor en parkeringsplass tildeles etter søknad og venteliste etter ansiennitet. Dette koster 225,- per måned.

Borettslaget har lademuligheter i garasje, og opplyser at de også leier parkeringsplass hos Nebbestølen borettslag hvor det også er ladere.

Ellers er det parkering lags offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

4. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom og to soverom.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle, datert 19.04.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

03-05-2024

Meny