Eliasmarken 23, 5164 LAKSEVÅG

BUD MOTTATTVestvendt og solrikt beliggende 3- roms! Utsikt mot Lyderhorn! Rett ved buss og butikk!

SOLGT

Eliasmarken 23
5164 LAKSEVÅG

ELIASMARKEN BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

55

Leiligheten ligger i byggets toppetasje (4. etasje) og inneholder: Entré/gang, 2 soverom, stue, kjøkke og bad. En tilhørende loftsbod på 4m² (7,2m² gulvflate) En tilhørende kjellerbod på 3,1m²

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Eliasmarken 23. Dette er en perfekt beliggende 3- roms leilighet i byggets toppetasje (4. etasje). Fra stuen er det utgang til en deilig nordvestvendt altan på 8,2m² med flott utsikt mot Lyderhorn og omkringliggende områder. Både buss og butikk ligger like i nærheten. Busstopp til linje 6 som har hyppige avganger til og fra Bergen sentrum og linje 20 som går mot Haukeland sykehus og Loddefjord/Bergen vest. Borettslaget har planer om rehabilitering i 2025 av fasader, vinduer, dører, tak og nye inngangsparti. Trappeoppganger skal males og det blir kanskje innglassete balkonger om beboerne bestemmer seg for det. Styret planlegger et beboermøte i juni for videre planlegging. Dette vil føre til økt fellesgjeld og økte fellesutgifter.

Av høydepunkter kan det her nevnes:
- To tilhørende boder, en på 4m² (7,2m² gulvflate) på loft og en på 3,1m² i kjeller
- Peisovn med glassovn i stue
- Waterguard montert på kjøkkenet
- 2 soverom på 14,8m² og 8,3m²

Ellers innehar boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en entré på 7,5m² med laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe med speilfront.

Lys og trivelig stue på 22,5m². Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser utsikten mot Lyderhorn og omkringliggende områder. Plass til sofagruppe og spisebord. Peisovn med glassfront varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Her er også montert panelovner som en alternativ oppvarming. Fra stue er det utgang til den nord-vestvendte altanen som måler 8,2m² som er belagt med terrassebord. Parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. I terrassedøren er det et blyinnfattet vindu i forskjellige farger, noe som gir et fint fargespill når solen skinner inn.

Kjøkken har et areal på 7,1m², Eldre, velholdt kjøkkeninnredning fra Bolett med profilerte fronter. Keramiske fliser over deler av laminert benkeplate. Kjøkkenet inneholder: Stål vaskekum, ventilator og waterguard. Kjøkkenventilatoren har avtrekk ut. Vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Vegghengt panelovn montert opp under kjøkkenvindu.

Badet er på 3,5m², med våtromsbelegg på gulv, våtromsbelegg på vegger og malt betong i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Dusjkabinett har bunn og bakvegger. Dusjvann går direkte i sluk. Dette fører til minimal fuktpåvirkning på gulv/vegger ved dusjing.

Boligen har 2 soverom med arealer på 14,8m² og 8,3m². Det største soverommet (soverom 1) har laminat på gulv, malt strie og mdf panel på vegger og malt betong i himling. God plass til oppbevaring av tøy i skyvedørsgarderobe med speilfront. Her er plass til dobbeltseng og/eller annet soveromsmøblement. Soverom 2 har laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Vegghengt panelovn som varmekilde i dette rommet.

Med en bod på loft og en bod i kjeller er det gode oppvevaringsmuligheter. Boden på loftet er på 4m², mens gulvarealet er på 7,2m².
Kjellerboden måler 3,1m²

Borettslaget hadde rehabilitering av blokken i 1990/1991. Da ble det byttet alle vinduer, ytterdører samt utvendig fasader skiftet. Nytt tak lagt i 1988.

Byggeår

1958

Tomteareal

6880m2

Parkering

Det følger ikke med parkeringsplass.
Ta kontakt på e-post for næremere informasjon om parkering: andreas.fosse@gmail.com.
El bil lading er mulig, ta kontakt med styret for nærmere informasjon.

Borettslaget deler parkeringsplass med Eliasmarken1. Parkeringsplassen har ca. 97 oppmerkede parkeringsplasser.
Parkering er kun tillatt på oppmerkede plasser, innenfor rubrikk. Det er ikke tillatt å leie ut eller låne bort parkeringsplasser.
Parkeringsplassen kan kun benyttes av beboere i Eliasmarken eller deres gjester.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Vegghengte panelovner i stue,
sov 2 og kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 16.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-05-2024

Meny