Gunnlafjellet 11B, 5302 STRUSSHAMN

Nydelig del av horisontaldelt tomannsbolig! Stor garasje m/bod! 3 soverom + 2 bad!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Charlotte Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

93 08 23 08 / cha@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Gunnlafjellet 11B
5302 STRUSSHAMN

Del av horisontaldelt tomannsbolig beliggende i 1. etasje. Boligen inneholder: Entré/gang, gang, 3 soverom, bad, bad/vaskerom,bod og stue/kjøkken med utgang til en sør-vestvendt terrasse på 41,1m². Parkering i frittliggende garasje på 27,9m². Mulighet for å parkere to biler i garasjen. Ellers flere biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Gunnlafjellet 11B. Dette er en nydelig del av en horisontaldelt tomannsbolig med tilhørende stor frittliggende garasje med plass til to biler. Boligen har følgende høydepunkter:
-3 soverom og 2 bad
-Elbil lader montert i garasjen
-Sør-vestvendt terrassen på 41,1m²
-Vannboren varme i alle gulv med ni sløyfer
-Balansert ventilasjon og varmtvann via Nibe anlegg
-Waterguard og komfyrvakt på kjøkkenet
-Steketopp, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys er integrert
-Bolig bygget i 2019 og garasje i 2021
-Flere biloppstillingsplasser på egen eiendom

Ellers innehar boligen følgende standard:

Man blir ønsket velkommen inn i en innbydende entré/gang på 16,9m². Her er laminat og keramiske fliser på gulv med underliggende vannbåren varme. Malt platekledning på vegger og i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre kommer man inn i en gang på 5,8m². Her er også keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Med ett bad og et bad/vaskerom gir en bedre flyt i en travel hverdag. Begger bad er store nok til dusj, vask og stell. Bad/vaskerom er på 10,5m² med keramiske fliser på gulv med underliggende vannbåren varme og keramiske fliser og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Bad/vaskerom inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin og tørketrommel er plassert i en nisje.

Badet er på 4,3m², her er også keramiske fliser på gulv med underliggende vannbåren varme. Keramiske fliser på vegger og malt platekledning med innfelte spotlights i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfelbart dusjhjørne.

Boligen har 3 soverom med arealer på 11,2m², 7,9m² og 6,7m². Soverommene er alle lys malt platekledning på vegger, laminat på gulv med vannbåren varme og malt platekledning i himling. Plass til seng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Lys og trivelig stue/kjøkken med et areal på 45,4m². God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert nær kjøkkeninnredningen. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnfall til rommet. Laminat på gulv med vannbåren varme, malt platekledning på vegger og i himling. Klassisk hvit kjøkkeninnredning fra Ikea i høyglans. Innredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Keramiske fliser over deler av laminert benkeplate. Her er underlimt stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Her er godt med skap- og benkeplass noe som gir gode oppbevaringsmuligheter til kjøkkenutstyr og kjøkkenmaskiner. Kjøkkenøy har også sitteplasser hvor barn/venner kan sitte ved mens maten tilbredes. Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys er integrert. Fra stue/kjøkken er det utgang til den romslige sør-vestvendte terrassen på 41,1m².

Innvendig bod på 2,9m² som gir oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

2019

Tomteareal

853m2

Parkering

"Dobbel garasje" bygget høsten 2021. Garasjen har plass til to biler hvis den ene er liten, men grunnet en skrå vegg oppfyller den ikke parkeringsnormen for to parkeringsplasser. Installert nytt fordelerskap, el-bil lader, lys og stikk i garasje. Ladeboks med høy effekt 22kW.

Parkering på egen tomt. Tomten deles med den endre seksjonen, men det er tydelig avklart på utomhusplanen hvilket areal som disponeres av denne enhet. Det er potensielt plass til 5-6 biler.

Fra vedtekter: Boligene har en fellesdel som brukes til innkjøring og snuareal. Det er lagt opp til parkering på egen tomt / seksjon.

Oppvarming

Ventilasjon:
Boligen har balansert ventilasjon
via NIBE anlegg.
Varmtvann:
Boligen har varmtvann via NIBE anlegg.
Vannbåren varme:
Boligen har ni sløyfer med vannbåren varme.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 04.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-04-2024

Meny