Fureneset 52, 5310 HAUGLANDSHELLA

Lekker enebolig fra 2011 med stor hage, terrasse og gode solforhold. Dobbel garasje! Peis og vaskerom. Barnevennlig!

SOLGT

Fureneset 52
5310 HAUGLANDSHELLA

Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, soverom og bod. 2. etasje: Gang, bad, tre soverom og bod. Boligen har også en ekstern bod som måles til 7 kvm., en dobbel garasje som måles til 39 kvm. og stor hage med terrasse.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Fureneset 52!

Dette er en lekker enebolig fra 2011 med flere uteområder, gode solforhold og dobbel garasje. Boligen går over to plan og har en svært praktisk planløsning med to bad - ett i hver etasje, vaskerom og flere av soverommene i en etasje. Boligen har en gjennomgående god standard med oppgradert gulv og listverk i 1. etasje. Uteplassen og eiendommen har svært gode solforhold fra morgen til kveld.

1. etasje

Gang |
Velkommen inn! Det første du møter er en romslig gang som måles til 15,4 kvm. Her er det god plass til å oppbevare yttertøy, sko og diverse utstyr.

Stue |
Stuen er en del av en åpen stue- og kjøkkenløsning som måles til 43,9 kvm. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og på gulvet er det et lyst 1-stavs laminatgulv, som er skiftet i selgers eie. Grunnet rommets størrelse og planløsning kan man enkelt møblere i forskjellige soner, slik at en dermed har god plass til den favoriserte sofakroken og et spisebord av god størrelse. Det er også peis og varmepumpe som varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken |
Kjøkkenet er et stilrent kjøkken som har innredning av profilerte fronter og benkeplate av laminat med underlimt vask. Det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Kjøkkenet er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad |
Boligen har to bad - ett i hver etasje, og badet i denne etasjen måles til 3 kvm. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning.

Vaskerom |
Boligen har også et praktisk vaskerom som måles til 5,3 kvm. Her er det fliselagt på gulv og baderomsplater på vegg. Det er innredet med utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Det er også plass til tørketrommel. Ved vaskerommet er det også en bod, som også har en egen inngangsdør.

Soverom |
Boligen har et soverom i denne etasjen som måles til 11,1 kvm. Her har man god plass til å møblere med seng, nattbord og garderobe. Dersom man ikke har behov for dette som et soverom kan det for eksempel brukes som et kontor eller lekestue til barna.

2. etasje

Bad |
Badet i 2. etasje måles til 6,8 kvm. og er helfliset med varmekabler i gulv. Det er innredet med toalett, dusjgarnityr og dusjvegg, servant med møblement, speil og belysning. Her har det tidligere vært et badekar, som det er plass til å sette inn om ønskelig.

Soverom |
De tre resterende soverommene ligger til i denne etasjen, og hovedsoverommet måles til 15,1 kvm. Her er det god plass til en stor seng med nattbord på hver side, samt godt med oppbevaringsplass i en praktisk skyvedørsgarderobe. De to andre soverommene måles til 11,8 kvm. og 7,8 kvm., og har også god plass til seng og oppbevaringsplass.

Uteområder

Terrasse og hage |
Fra stuen er det utgang til den store uteplassen. Boligen har en stor, sør-vestvendt terrasse som måles til 66,1 kvm. Denne er belagt med terrassebord, og er sammen med hagen svært pent opparbeidet. Her er det god plass til å møblere hagemøbler i forskjellige soner, så en får god plass til både en sofa- og spisegruppe, solsenger og mye mer. Med stor hage har man også god plass til å sette ut aktivitetsmuligheter til barna, som for eksempel en trampoline. Med nabolagets lekeplass like ved kan barna også leke trygt og godt i nærheten. Med sør-vestvendt beliggenhet er det svært gode solforhold fra morgen til kveld.

Bodplass |
Boligen har gode oppbevaringsmuligheter, blant annet i en utvendig bod som måles til 6,7 kvm. Perfekt for oppbevaring av hagemøbler og diverse! Det er også gode muligheter for oppbevaring i den doble garasjen.

Alt i alt - en svært flott familiebolig!

Byggeår

2011

Tomteareal

630m2

Parkering

For parkering har boligen en dobbel garasje med plass til to biler, hvor det også er klargjorte kurser til el-bil lader. Ellers er det svært god plass til parkering av flere biler ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og soverom. 2. etasje: Gang, bad og tre soverom.

Oppvarming

- Peis i stue.
- Varmepumpe i stue.
- Varmekabler i stue/kjøkken, vaskerom og begge bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 25.03.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-04-2024

Meny