Vestre Vardane 39A, 5306 ERDAL

Flott og innholdsrik familiebolig med dobbel garasje og solrik terrasse! Nytt bad fra 2019. Barnevennlig område!

SOLGT

Vestre Vardane 39A
5306 ERDAL

Boligen går over tre plan og inneholder følgende: U. etasje: Entré/gang, bad, vaskerom, soverom og bod. 1. etasje: Stue/kjøkken, bad og soverom. 2. etasje: Trappegang, gang og to soverom.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Vestre Vardane 39A!

Dette er en flott og innholdsrik del av tomannsbolig som går over tre plan med hage, solrik terrasse og dobbel garasje. Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein og diverse beplantning. Boligen har gode kvaliteter som lyse overflater, to bad - ett i hver etasje, et nytt bad fra 2019, praktisk vaskerom og godt med oppvarmingskilder i form av peis og varmepumper, og oppbevaringsplass på loft i garasje.

Gang |
Velkommen inn! Det første du møter er en gang som måles til 16,1 kvm. og har gode oppbevaringsløsninger til yttertøy og sko.

Stue |
Stuen er en del av en åpen stue- og kjøkkenløsning i 1. etasje, og måles til 48,8 kvm. Rommets planløsning og størrelse lager god plass til å møblere i forskjellige soner, så en har god plass til den favoriserte sofakroken og spisegruppe. Her er den ene peisovnen og varmepumpen plassert. 

Kjøkken |
Kjøkkenet er levert av JKE Design og har en innredning med slette fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Stekeovnen og platetoppen er integrert og levert av Bosch, og ellers er det opplegg for oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad |
Boligen har to bad hvorav det i underetasjen måles til 4,8 kvm. Dette badet er pusset opp i 2019 av fagfolk og er fliselagt på vegger og gulv. Det er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, badekar og servant med møblement, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Badet i 1. etasje måle til 2,5 kvm. og er fliselagt på vegger og gulv. Det er innredet med toalett, dusjhjørne med dusjgarnityr og servant med møblement, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv.

Vaskerom |
Boligen har også et praktisk vaskerom som måles til 2,2 kvm. og er fliselagt på gulv. Her er det innredet med benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin, samt at det er plass til tørketrommel i tårn.

Soverom |
Boligen har 4 soverom fordelt på etasjene, som måles til 10,8 kvm., 7,1 kvm., 10,7 kvm. og 12,3 kvm. Alle soverommene er av fin størrelse med plass til seng, nattbord, garderobeskap for oppbevaring og eventuelt et skrivebord. Det gjøres oppmerksom at de to soverommene i 2. etasje ikke er godkjente.

Terrasse |
Fra stuen er det utgang til en terrasse som måles til 36,3 kvm. Terrassen er sør-vestvendt og har dermed gode solforhold. Her kan man nyte fine sommerdager! Fra terrassen er det en sti rundt huset og ned til hagen. Flott uteplass for både store og små!

Dobbel garasje |
Den doble garasjen måles til 43,9 kvm. og har et loft med gulvareal på 32,9 kvm. Her er det godt med oppbevaringsplass, i tillegg til en plass bak garasjen.

Alt i alt en flott bolig i et område perfekt for barnefamilier!

Byggeår

1992

Tomteareal

456m2

Parkering

For parkering har boligen en dobbelgarasje som måles til 44 kvm. og har god plass til to bilder med el-bil lader. Ellers er det også god plass til flere bilder på tomten ellers.

Arealbeskrivelse

U. etasje: Entré/gang, bad, vaskerom og soverom. 
1. etasje: Stue/kjøkken, bad og soverom.
2. etasje: Trappegang, gang og to soverom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, diverse prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

- Varmepumpe i stue og på soverom i 2. etasje.
- Peisovn i entré/gang og peisinnsats i stue/kjøkken.
- Varmekabler på begge bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 01.02.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

22-03-2024

Meny