Øvre Kongsbrekkene 12, 5174 MATHOPEN

Arkitekttegnet enebolig med slående sjøutsikt – stor garasje – enden av blindvei

SOLGT

Øvre Kongsbrekkene 12
5174 MATHOPEN

Arkitetekttegnet enebolig over tre plan: 1. etasje: Entré, gang, trappegang, soverom, stue, solstue, kjøkken, bad, vaskerom, toalettrom, bod og kott. 2. etasje: Entré, gang, 2 soverom og bad. 3. etasje: Gang, kontor og bod. Det er også en stor utvendig bod på 17m².

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere en velholdt arkitekttegnet enebolig i Øvre Kongsbrekkene 12. Boligen går over tre plan, og rom for rom fordeler den seg slik:

1. etasje:
Man ønskes velkommen av en stor gang med god plass til å henge av seg yttertøy og sette fra seg skoene. Fra gangen er det tilkomst til et stort vaskerom på hele 14,7m² med egen inngang. Man ledes naturlig inn i en flott kjøkkenløsning på hele 24m². Her er det keramiske fliser på gulv, malt strie og panel på vegger, panel i himling. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, og kjøkkenet inneholder laminert og flislagt benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for vaskemaskin.

Stuen har parkett på gulvet, og en deilig Jøtul peisinnsats med glassfront som gir god varme. Stuen har også en egen solstue hvor man kan tilbringe fine kvelder, og deilige sommerdager.

Etasjens soverom er også boligens hovedsoverom. Her er det keramiske fliser og teppe på gulv, malt strie og panel på vegger og panel i himling. Soverommet måler hele 18,7m² som gir god plass til ønsket seng og garderobeløsning. Via en ribbevegg kommer man opp på en koselig liten hems,

Denne etasjen har også et praktisk WC, et kjølerom og to veldig praktiske boder av grei størrelse.

2. etasje:
Denne etasjen har to svært gode soverom på hhv. 22 og 18m². Her kan man fint innrede etter eget ønske og behov. På det ene soverommet mot sør var det tidligere delt i to rom, det har dermed to dører og kan enkelt tilbakeføres til to separate rom.

3. etasje:
På loftet er det i dag vinylbelegg på gulvet og passer fint som et godt kontor.

Boligen har flere fine uteområder, samt en stor garasje på hele 38m².

Byggeår

1986

Tomteareal

1536m2

Parkering

Plass til flere biler på eiendommen, samt en bil i egen garasje.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vannbåren varme:
Vannbåren varme i gulv på vaskerom, bad, sov, stue, solstue, hall og kjøkken.
- Vannfordeler i skap på vaskerom.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap på vaskerom.
Inneholder: Automatsikringer og strømmåler
Hovedsikring av skrusikringer.
Kurser:
32 ampere: 1 stk.
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 4 stk.
10 ampere: 9 stk.

El. oppvarming:
- Vegghengte panelovner på sov 1 2.etg.
- Stråleovn på bad 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-04-2024

Meny