Hetlevikåsen 38, 5173 LODDEFJORD

Lekker toppleilighet med flott utsikt | Herlig innglasset balkong på 16m² | Varmtvann inkl. i felleskost.

SOLGT

Hetlevikåsen 38
5173 LODDEFJORD

Hetlevikhøyden borettslag

Andelsbrevnummer

99

Boligen inneholder følgende romfordeling: Entré/gang, 2 Soverom, Stue, Kjøkken, Bad. I tillegg til: Innglasset balkong på 16,0 m². Bod på 4,1 m².

Standard

Kaland & Partners v/Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Hetlevikåsen 38. Dette er en strøken toppleilighet i beste vest. Her bor man sentralt, men samtidig tett på flott natur. Litt om boligens kvaliteter:

Du ønskes velkommen inn i en stilful entré med laminat på gulv, malt pladekledning på vegger og i himling. Her er det også god plass til å henge av sko og yttertøy.

Videre går turen inn på et flott kjøkken med slette fronter. Kjøkkenet måler nesten 10 kvadrat, og det er god plass til å kokkelere på kjøkkenet.

Leiligheten har to soverom på hhv. 11,7 og 6,4m². På begge rommene er det god plass til ønsket seng og garderobeløsning. Det er laminat på gulvet, og på det minste soverommet er det klart for å ta på arbeidshanskene og skape det rommet man måtte trenge. Gjesterom, kontor eller kanskje et barnerom?

Badet har keramiske fliser på gulv, baderomsplater på vegger og malt platekledning i himling. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne.

Stuen måler hele 21,2m². Det er laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er det plass til flere soner og man kan møblere fritt etter eget ønske. Det er også utgang til stor innglasset balkong som er en naturlig forlengelse av stuen.

Byggeår

1968

Tomteareal

35284m2

Parkering

Borettslaget har 185 parkeringsplasser. 58 parkeringsplasser er reservert beboere med parkeringskort.  Øvrige parkeringsplasser på den store parkeringsplassen er etter «første mann til møllen» prinsippet.
Besøkende trekker oblat for å kunne benytte disse plassene. Mellom kl. 0000 og 0800 må det betales for besøkende for å benytte parkeringsplassen.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, Soverom 1, Soverom 2, Stue, Kjøkken, Bad.

Oppvarming

Vannbårenvarme:
Vannbåren varme med radiator i stue og kjøkken.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap i fellesareal.

Inneholder: Skrusikringer og strømmåler.
Hovedsikring på 35 ampere.

Kurser:
20 ampere: 1 stk.
10 ampere: 3 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

28-02-2024

Meny