Sletteneset 219
5258 Blomsterdalen

Enebolig med kjeller, hovedetasje og kaldloft som inneholder: 1. etasje: Vindfang/hall, soverom, stue/kjøkken og bad/vaskerom. Kaldloft: Ikke målbart areal. Kjeller: Vaskekjeller/kjellerbod Tilhørende eiendommen er en eldre garasje, naust med kai, del av flytebrygge og en ny stor dobbel garasje med 2 boder.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Sletteneset 219. Nydelig eiendom med egen strandlinje, naust, kai, en eldre garasje og en ny dobbelgarasje med boder. Med boligen følger det en byggetillatelse fra Bergen kommune for tilbygg bolig, dobbel garasje, fasadeendring m.m. Tillatelsen gjelder tilbygg til eksisterende bolig på ca 50m². Fasadeendring ved at valmtak erstattes med flatt tak, tilsvarende som vist på ferdigstilt garasjetilbygg. Ny 7m³ slamavskiller felles, med bnr. 191 er under arbeid. Kjøper påtar seg risiko og ansvar for eventuell ferdigstillelse. Ferdigattest kan ikke kreves før hele prosjektet er ferdigstilt. I den godkjente boligener det lagt opp til  livsløpsstandard, med rampe for rullestol.  Dte er da lagt opp til at det blir ingen trapper, og vei til naustet også for rullestol.

Åpen og usjenert sjøutsikt over Raunefjorden i vest med panoramautsikt og meget gode solforhold.

Hele eiendommen måler 1 449m².

Åpen og usjenert sjøutsikt i retning Raunefjorden i vest med meget gode solforhold. Eiendommen ligger tilbaketrukket fra hovedvei og har kun begrenset lokal trafikk.

Eiendommen består av G.nr 108 og B.nr 192 og 38. Nausteiendommen ligger på B.nr 38 og eiendommen har rett til ett båtfeste her. Kaien ligger på sørsiden av naustet. Dette er en betong kai som er på 14 x 2 meter, i tillegg til stor betongkai på sørsiden av kai, samt gangareal mot nord. Gode dybdeforhold/fortøyningsmuligheter for større båter.

Naustet har labank naustdøre/skyvedører til båtopptrekk. Strømkabel er lagt inn i naustet i 2013 (Innlagt strøm og lys) og det er er fremlagt vann til naust.
Tilhørende eiendommen er garasje, dobbel garasje med boder, naust med kai og flytebrygge. Man disponerer 2/3 deler av flytebrygge anlegget og Sletteneset 221 disponerer 1/3 av anlegget. Den doble garasjen med 2 boder er på 67m², denne ble ferdigstilt 23.12.2023 ekskl. el installasjon.

Boligen er ikke ferdigbygd i henhold til byggetillatelsen - så avslutnings dokument er ikke og kan ikke sendes inn før ferdigstillelse av tilbygget til boligen er ferdigstilt. Det samme gjelder også dokument for ferdigstilling av ny septiktank. Eiendommen er inngjerdet med nytt tre gjerde og porter i impregnert materiale.

Boligen innehar følgende standard:
Via et hellelagt inngangsparti kommer man inn i en lys og trivelig entrè som måler 5,6m². Laminat på gulv. God plass til å henge fra seg yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Videre kommer man inn i stue med åpen kjøkkenløsning. Stue/kjøkken er på 31,7m² med plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater gir et godt og naturlig lysinnfall til rommet og viser utsikten. Utsikten blir lett et blikkfang i rommet. Laminat på gulv og lysmalte vegger. Innfelte Led downlightsbelysning i himling. Peisovn med glassfront varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Her er også en Toshiba varmepumpe som alternativ varmekilde. Fra stue/kjøkken er det utgang til en stor vestvendt sol- og utsiktsterrasse med panorama sjøutsikt. Terrassen er belagt med flis, via naturstein trapper fra boligen komme man ned til nausteiendom.

Kjøkkeninnredning i klassisk hvit utførelse fra Epoq som er takhøy. Lyslist samt lys under overskap. Kjøkkenet ble oppgradert i 2011. Halvøy med stor benkeplate og integrert spiseplass. Laminert benkeplate med nedfelt stål vaskekum fra Epoq. Kjøl/fryseskap, stekeovn, oppvaskmaski, induksjonsplatetopp og ventilatoravrekk er integrert.

Soverommet er på 10,4m² her er plass til dobbel seng og/eller annet soveromsmøblement. Laminat på gulv og lysmalte vegger. God plass til oppbevaring av tøy i skyvedørsgarderobe med speilfronter fra 2013. Fra soverommet er det utgang ut til hagen.

Pent bad som ble renovert i 2013 som måler 6,6m². Keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, keramiske fliser på vegger og taket er malt. badet inneholder: Vegghengt toalett, heldekkende servant i underskap med to skuffer, et skap/skuffeseksjon på vegg, glass innfelbare dusjvegger, speil og overlys. Opplegg til vaskemaskin.

Eget vaskerom i kjeller på 13m² har støpt gulv med eldre srålsluk. Lav overhøyde på 1,92 meter. Her er opplegg for vaskemaskin, gulvtoalett og stål utslagsvask. Gulvet er av malt betong.

Installert nytt el. skap og el. installasjoner / anlegg i hele huset i 2011. La ny strøm kabel / ledning til naustet i 2013, samtidig med vann ledningen. Det ble trukket ny strøm kabel / ledning fra bnr. 191 til bnr. 192 i 2014.

Alle overflater innvendig ble renovert i 2011. Malte overflater i himling og på vegger. Lyse farger. Laminatgulv og keramisk flis på gulv i oppholdsrom.

Boligen ble bygget i 1950 og ombygget i 1987, 2011 - 2013.

Byggeår

1950

Tomteareal

1449m2

Parkering

Eiendommen har felles innkjørsel med nabo over B.nr 191.
Ny garasje bygget med 2 boder, inndelt i garasje på 49 m² Bra og snekkerbod 10 m² på samme plan.
Loftsbod på 8,1 m² med utvendig og innvendig adkomst fra garasje. Totalt 67 m² . Mulighet for å parkere 3 biler i denne garasjen.
Frittliggende garasje  på 33m².
Privat avgrenset parkeringsplass øst for den nye dobbelgarasjen.

Oppvarming

Peisovn i stue m/stålplate på gulv.
Toshiba varmepumpe.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kåre Andreassen, datert 12.04.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-07-2024

Kart
Sletteneset 219, 5258 Blomsterdalen

Se flere boliger i området

Meny