Krohnegården 190, 5146 FYLLINGSDALEN

BUD MOTTATT Nydelig beliggende enebolig fra 2016 m/utleiedel (utleid for kr 9 000,-). Fantastisk utsikt! Garasje!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Charlotte Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

93 08 23 08 / cha@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Krohnegården 190
5146 FYLLINGSDALEN

Eneboligen strekker seg over 2 plan med utleieleilighet som inneholder: Underetasje leilighetsdel: Stue/ kjøkken, soverom og bad, teknisk rom og bod. Fra leiligheten er det utgang til en vestvendt terrasse på 41,3m² Underetasje hoveddel: Kjellerstue, soverom, bad og vaskerom. Fra kjellerstue er det utgang til en vestvendt terrasse på 37,1m². 1. etasje hoveddel: Entrè/ gang, soverom, stue/ kjøkken, bod og bad. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en vestvendt altan på 10m². Parkering til flere biler på eiendommen, derav i garasje med el-billader.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Kronegården 190 som er en nydelig beliggende enebolig med leilighet i underetasjen. Fra boligen er det nydelig utsikt over Fyllingsdalen og har gode solforhold. Boligen er nyoppført i 2016. Av kvaliteter kan det her nevnes:

-Balansert ventilasjon
-Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken som er plassbygd
-Stekeovn, dampovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys er integrert
-Ingen innsyn
- Leilighet i underetasjen på 42m²
-2 lekre bad
-Parkering til flere biler på egen eiendom, derav i garasje
-Nordpeis med glassfront i stue/kjøkken
-Vestvendt altan og 2 vestvendte terrasser
-Solrik beliggenhet med magisk utsikt over Fyllingsdalen og omkringliggende områder
-Keramiske fliser, kork og parkett på gulv

Boligen innehar ellers følgende standard:

Boligens inngangsparti ligger i 1. etasje. Her ønskes man velkommen inn via en dobbel gatedør fra et overbygd inngangsparti. Her kommer man inn i en gang på 14m² med parkett på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Fra gang er det inngang til en bod som måler 4,3m² hvor det er perfekt å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Hvit trapp med lukkede trinn leder ned til underetasjen.

Dør med glassfelt mellom entrè/ gang og stue/ kjøkken.

Lys og lekker stue med åpen løsning mot kjøkken. Her blir man møtt av den flotte utsikten over Fyllingsdalen og omkringliggende områder som lett blir et blikkfang med en gang man kommer inn i rommet. De store vindusflatene sikrer et godt og naturlig dagslysinnslipp til rommet. God plass til sofagruppe og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved kjøkkeninnredningen. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Stue/ kjøkken har et areal på 51,1m². Nordpeis med glassfront i stue/ kjøkken varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en deilig vestvendt/ skjermet altan på 10m² her sitter man helt usjenert.


En drøm av et kjøkken fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken som er plassbygd med garanti på 30år. Kjøkkeninnredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Keramiske fliser over deler av benkeplate i tre. Her er underlimt stål vaskekum, ventilator, waterguard og opplegg for oppvaskmaskin. Godt med skap- og benkeplass som gir gode arbeidsflater for dem som liker å boltre seg på kjøkkenet. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, dampovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys.

Ett soverom i denne etasjen, dette soverommet er på 11,8m² med plass til dobbelseng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement. Parkett på gulv og malt platekledning på vegger og i himling.

Badet i denne etasjen er på 9,2m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, vegghengt toalett, badekar og dusjhjørne.

I hoved del av underetasje kommer man ned til en kjellerstue på 19,m². Her er parkett på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Plass til sofagruppe og TV-benk. Fra kjellerstue er det utgang til en vestvendt terrasse på 37,1m².

Ett soverom her som også tilhører hoved del. Dette soverommet er på 9,1m² og har parkett på gulv med varmekabler. Plass til seng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement.

Bad på 7,6m² som keramiske fliser og rullestein på gulv med varmekabler og keramiske fliser på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: : Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Rennesluk i dusj.

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet måler 4,8m² med våtromsbelegg på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger og i himling. Her er utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin.

I den andre delen av underetasjen ligger utleie leilighet. Denne deler er på 42m² og er fordelt på stue/ kjøkken, soverom, bad, bod og teknisk rom.

Stue/ kjøkken er på 15,8m² med kork på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning på vegger/ himling. Plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater gir godt med lysinnslipp og viser utsikten som er like upåklagelig som i etasjen over. Kjøkkeninnredningen her er levert av Sigdal, den har også slette fronter. Ellers inneholder kjøkkenet: Laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp og kjøleskap er integrert. Via skyvedør kommer man inn til leilighetens soverom.

Romslig soverom på 10,7m² med kork på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger/ himling. Plass til dobbelseng, garderobeskap og/ eller annet soveromsmøblement.

Bad tilhørende utleiedel måler 4,5m². Keramiske fliser på gulv med varmekabler på gulv/ keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling. Dette badet inneholder:  Servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjkabinet og opplegg for vaskemaskin. Skyvedør fra bad videre inn til teknisk rom på 4,1m².  Ellers er det en bod på 5m² tilhørende utleiedel gir gode oppbevaringsmuligheter.

Fra utleieleilighet er det adkomst en skjermet vestvendt terrasse på 41,3m².

Hjertelig velkommen til visning!
Husk å melde deg på visning minst 1 døgn før annonsert visning da visning uten påmeldinger ikke blir avholdt
Ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt dersom tidspunkt ikke passer.

Byggeår

2016

Tomteareal

778m2

Parkering

Det er 2 parkeringsplasser i tillegg til 1 i garasjen

Easy lader i garasjen.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i stue/kjøkken, soverom
 og bad leilighet, bad, vaskerom, kjellerstue
 og soverom u.etg. bad og gang 1.etg

Nordpeis med glassfront i stue/kjøkken.

Balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 04.03.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

20-03-2024

Meny