Møllestykket 20, 5360 KOLLTVEIT

BUD MOTTATT Hel tomannsbolig hvorav en del er utleid for kr. 16.000,- pr.mnd! Dobbel garasje + carport (el-billadere)

Møllestykket 20
5360 KOLLTVEIT

Boligen går over tre plan med en egen del i øverste etasje samt dobbelgarasje, samt en carport. Boligen inneholder følgende: U. etg: Entré, gang, soverom 1, soverom 2, bad, vaskerom, kjellerstue, entré, garderobe, bod 1 og bod 2. 1. etg: Entré/gang, stue, sluse, kjøkken, bad, vinterhage og garasje. 2. etg/utleiedel: Entré, gang, trapperom, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken og bad. Rundt boligen er det også flere uteplasser: Nord-vestvendt terrasse på ca. 134,8 m² med utgang fra begge entréene u.etg. Nord-østvendt vendt altan på 12,4 m² med utgang fra stue/kjøkken 2.etg. Nord-vestvendt altan på 15,9 m² med utgang fra vinterhage. Nordvendt terrasse på 24,3 m² med utvendig tilkomst. Sør-vestvendt altan på 20,2 m² med utgang fra entré 2.etg.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal  har gleden av å presentere Møllestykket 20.
Dette er en virkelig flott eiendom med fantastisk sjøutsikt og nydelige uteområder.
Boligen har gode moderne kvaliteter som balansert ventilasjon, belysning med smart styring og automatisk temperatursenking.

Her bor du meget barnevennlig til med nærhet til alt man skulle trenge i hverdagen som butikker, kollektivtilbud, skole og barnehage. Beliggenheten føles likevel skjermet uten gjennomgangstrafikk på eiendommen.
 
Litt om kvaliteter og løsninger:

Du ønskes velkommen av en stor entré på 11,6 m² med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko i det innebygde garderobeskapet.
Fra entréen er det adkomst til denne etasjens bad. Badet er av god størrelse på 6,7 m² med delikate fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling.
Her er også lekre belyste felter med mosaikkfliser på vegg.
Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne. Her er avtrekksventil i himling og sluk av plast.

Videre er det adkomst til enda en entré/gang på hele 20,0 m². Herfra tar du deg inn i den integrerte garasjen.
Boligen har 2 stk. el-bil ladere. En i garasjen, og en i carporten.

Fra entréen går vi videre inn til husets hjerte - stue og kjøkken.
Det er en romslig stue på 43,3 m² med store vindusflater og god takhøyde. Stuen er lett å innrede etter ønske og behov med god plass til den herlige sofakroken, den sosiale spiseplassen og det lune lesehjørnet. Det er valgt laminat på gulvet og malt platekledning på vegger og i himling. Her er også en Nordpeis peisinnsats som gir god varme og ellers god atmosfære.
Fra stuen er det utgang til den fantastiske vinterhagen på 15,8 m². Denne fungerer som en naturlig forlengelse av stuen hvor du kan sitte ute til langt på kveld å nyte - sommer som vinter.

Kjøkkenet på 17,2 m² har innredning fra Ikea med slette fronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Det er også satt opp "kitchenboards" over deler av benkeplaten for å bevare veggen bak mot skader fra vann og matlaging.
Kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass for deg som liker å kokkelere og av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp med induksjon, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/ frys som følger med i handelen.
På kjøkkenet er det valgt laminat på gulv mot slette malte flater på vegger og i himling.

Vi følger trappen ned i underetasjen.

Fra trappegangen er det adkomst til denne etasjens bad. Badet lekkert og av meget god størrelse på 12,2 m² med keramiske fliser på gulv, baderomsplater på vegger og malt platekledning i himling.
Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, badekar og innfellbart dusjhjørne. Avtrekksventilen er i himling. Sluk av plast og rennesluk.

Videre i denne etasjen er det også et praktisk vaskerom på 6,1 m². Her er det keramiske fliser på gulv, malt platekledning, malt strie og malt mur på vegger og malt platekledning i himling.
Vaskerommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i vegg og sluk av plast.

Hoveddelen i boligen har 3 soverom, alle beliggende i 1.etasje.
Soverommene er av god størrelse med rikelig plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig ønsket møblement. Det er valgt laminat på gulvet, malt platekledning på vegger og i himling. Vegg i vegg med soverom 2 er det også en bod på 8,6 m² brukt som garderobe.

Boligen har også innredet bod som er brukt som kjellerstue på 35,5 m². Her er det også valgt laminat på gulv, mot malt platekledning på vegger og i himling.
Veggene er malt i en mørk farge som gjør dette rommet helt perfekt til spill - og kinorom!

Utleiedel: på 102 m2 - uteid for kr. 16.000,- per mnd.
Denne har egen adkomst fra utsiden og man går opp en trapp rett ved carport. Her kommer man opp til en fin uteplass og terrasse med videre adkomst til leiligheten.

Du blir møtt av en entré på 4,2 m² med god plass til å henge bort yttertøyet og sette fra seg sko.
Gjennomgående for hele leiligheten er at det er valgt med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.
Leiligheten har 2 soverom hvor begge er 11,9 m². Soverommene ligger vegg i vegg med hverandre, og i nær tilknytning til badet.

Badet i leiligheten har et areal på 9,2 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Her er det også innfelte spotlights i himlingen. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, innfellbart dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventilen er i himlingen og sluk av plast.

Det er en åpen stue/kjøkkenløsning på hele 49,5 m². Stuen er lys og fin med et rikt antall vinduer. Fra stuen er det også utgang til altanen med flott utsikt.
Kjøkkenet har innredning fra kvalitetsleverandøren Kvik med slette fronter.
Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Utleiedelen har også en innredet hems. Her er gulvarealet målt til ca. 45 m², men grunnet takhøyden er det ikke et målbart areal. Hemsen er koselig innredet med sittegruppe, og er perfekt for tv- og spillrom.
Det er valgt laminat på gulvet og malt platekledning på vegger og i himling. Det er også innfelte spotlights i himlingen.

Leiligheten fikk isolert sett energikarakter B i 2020.

Byggeår

1985

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

U. etg: 138 m²
1. etg: 165 m²
2. etg: 102 m²

Tomteareal

1170m2

Parkering

Plass til 2 biler i carport, 1 bil på oppstillingsplass, samt 2 biler i integrert dobbelgarasje.

Arealbeskrivelse

U. etg: Entré, gang, soverom 1, soverom 2, soverom 3, bad, vaskerom, entré 2 og bod som pr. i dag benyttes som kjellerstue. 1. etg: Entré/gang, stue, gang, kjøkken og bad. 2.etg: Entré, gang, trapperom, soverom 1, soverom 2, stue/kjøkken og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Nordpeis peisinnsats i stue 1.etg. og i 2.etg.

El. oppvarming:
Varmekabler i soverom/kjellerstue og gang i u. etg.
Varmekabler i vinterhage på hovedplan, og alle tre bad.
Varmepumpe i stue 1.etg.

Ventilasjon:
Boligen har balansert ventilasjon.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap i entré/gang 1.etg.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater).
Hovedsikring på 63 ampere.

Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 16 stk.
10 ampere: 3 stk

Sikringsskap i entré 2.etg.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater).
Hovedsikring på 63 ampere.

Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 12 stk.
10 ampere: 9 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

18-01-2024

Meny