Stekkhaugen 7, 5337 RONG

Stor og innholdsrik enebolig med idyllisk beliggenhet – eget kinorom – garasje – solrik terrasse – kjellerstue

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Stekkhaugen 7
5337 RONG

Stor innholdsrik enebolig med landlig og flott beliggenhet. Dette er en bolig med gode løsninger og som kan tilby ganske mye. Alt fra store rom, kjellerstue til eget kinorom. Boligen inneholder: 1 etasje: Entrè, mellomgang/bibliotek , Soverom/ musikkrom, Kinorom, Hall m/trapp , Bad, Gang , soverom 2, kjellerstue. 2 etasje: Hall m/trapp , Vaskerom , Kjøkken , Stue , Gang , Soverom , Soverom/ graderobe, Bad (2etg.) I tillegg er det flere utvendige boder, samt parkering i garasje. Boligen fikk i 2002 ny kledning og store deler av huset er etterisolert i perioden 2016-2021.  Det er nytt tak på huset fra 2007 og de fleste vinduer (17stk) er byttet i tidsrommet 2014-2022! 

Standard

Kaland og Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere denne fantastiske eneboligen med landlig og flott beliggenhet! Her får man et innholdsrikt hus med store rom, adskilt kjellerstue, eget kinorom og man kan parkere i eget garasje! Huset har stor eiendom med både gressplen, fruktbusker og opparbeidet terrasse med gode solforhold. Eiendommen ligger nærmest i endegate som gir eiendommen lite gjennomgangstrafikk rundt boligen.

Velkommen inn!

Entrè har flis på gulv og det er god plass til å henge fra seg. Videre kommer en inn i en stor og romslig gang/hall med stor skyvedørsgarderobe og tilgang både bod og teknisk rom med mulighet for lagring. Her er gjennomgående moderne flis på gulv og lyse overflater på vegger.

Etasjen kan også by på egen kjellerstue med utgang til utearealet. Her er det god plass til sofakrok, samt at rommet har ildsted.

Her finner en også husets første soverom. Rommet har god plass til dobbeltseng.

I andre enden av etasjen finner en 3 spennende rom. Det første rommet er en mellomgang som brukes som bibliotek for oppbevaring av filmer, samt det er plassert en sofa her. Grunnen til at det er laget til oppbevaring for filmer her er at det like innenfor dette rommet er en superstilig kinorom med stilful belysning og godstolene på plass! Dette rommet gir en liten X faktor for de som er glad i dette.

Ellers har etasjen et disponibelt rom med god plass og vindu som gir rommet godt med naturlig lys.

Badet i underetasjen har himlingsplater på innvendig tak, badet har våtromsplater på vegg og det er flis med elektriske varmekabler i gulv.  Badet er utstyrt med vask, toalett og dusjvegger/hjørne. Rommet har naturlig ventilering.

2 etasje:

Når man kommer opp i hovedetasjen er det naturlig å gå rett inn i den store og lyse stuen. Her møtes en av et stort rom med flere vinduer som gir rommet masse naturlig lys. Her er det god plass til flere grupper med møbling og deler av stue av opprinnelig et soverom. Dette kan enkelt tilbakestilles dersom en har behov for et soverom ekstra.

Hvor det tidligere var soverom er det i dag spiseplass med god plass til både spisebord og møblering. Ellers har stue utgang til terrasse og boligens uteareal.

Huset har et stort og innholdsrikt kjøkken med kjøkkeninnredning med profilerte fronter i kirsebær. Det er fliselagt vegg over benkeplate av laminat.

Innenfor kjøkkenet er det vaskeromsdel med egen inngang. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og det er innredning med god lagringsplass. Rommet har også utslagsvask. Ellers har rommet belegg på gulv dekket med løse plastfiser og vegger med delvis baderomsplater.

Hovedetasjen har et lekkert bad fra 2017 med både dusj og badekar. Nydelig helfliset og utstyrt med innredning med 2 nedfelte servanter, vegghengt toalett, boblebad og regndusj med dusjvegg. Rommet har mekanisk avtrekk.

Etasjen har 2 soverom hvor et av soverommene er av dagens eier benyttet som walk-in-garderobe. Rommet kan enkelt benyttes som soverom igjen ved å fjerne garderobeløsningen. Hovedsoverommet er stort og har god plass til både dobbeltseng og garderobe. Det er montert elektrisk peis på en dekorvegg av stein.

Eiendommen har nydelig opparbeidet uteområde med gressplen, frukttrær og terrasseplatting hvor deler av terrassen er overbygget. Her er også god lagring til redskaper og annet i 4 forskjellige utebodet.

Det er god plass til parkering på eiendommen hvor en av plassene er i lukket garasje.

Byggeår

1976

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1288m2

Parkering

Boligen har parkering i garasje, eller i oppkjørsel foran hus eller garasje.

Oppvarming

2.etg: Peisovn, Varmepumpe og varme i gulv på bad.

1.etg. Peis med innsats på trimrom. Varme i gulv i vindfang, soverom, soverom, kino, hall, bad, soverom, trimrom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Jarle Johan Larsen AS

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

23-06-2023

Meny