Grimstadneset 4
5252 Søreidgrend

Boligen går over tre plan og inneholder følgende: Kjeller: Teknisk rom og 2 boder. U.etg. hybel: Entré/gang, soverom, stue/kjøkken og bad. U.etg. leilighet: Entré, stue, 2 soverom, bad, kjøkken og vaskerom. 1.etg: Entré, stue/kjøkken, 3 Soverom, gang, bad og vaskerom.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Grimstadneset 4, et innholdsrikt bolighus med flere innredede deler i tillegg til hoveddel. Boligen har garasje, samt gode parkeringsmuligheter på gatetun. Boligen har videre et tilhørende uthus på 88 m², flere uteplasser og et eldre drivhus.

Hovedinngang og inngang til begge de innredede delene er på høyre side av huset. Inngang til hoveddel er opp en trapp ved nord-vestvendt terrasse, mens inngang til de to innredede delene er nede på bakkeplan.

Rom for rom byr boligen på følgende kvaliteter:

Andre etasje:
Hoveddel med egen inngang opp trappen på høyre side av huset ved nord-vestvendt terrasse - 93 m² (tidligere utleid for kr. 150.000,- per år).

Entre (8,2 m²)
En lys og romslig entrè ønsker deg velkommen inn. Her er det varmekabler i gulvet og rikelig med plass for familien i en hektisk hverdag hvor mange er på farten. Skyvedørsgarderobe sørger for godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. 

Stue/kjøkken (46,3 m²)
Det er åpen stue- og kjøkkenløsning med en naturlig inndeling av de forskjellige sonene. Her er det rikelig med plass til både sofakrok og gjestfritt langbord. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter fra IKEA, samt integrert stekeovn og gass platetopp. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Boligen har totalt 5 soverom, hvorav 2 av dem befinner seg i denne etasjen. Soverommene er på henholdsvis 7,7 m² og 10,4 m². I tillegg er det et rom på 4,7 m² som per i dag er benyttet som soverom, men dette er for lite til å være godkjent som soverom. Alle soverommene i denne etasjen har laminat på gulvet og malt platekledning på veggene. Hovedsoverom har tilhørende skyvedørsgarderobe.

Bad (8,5 m²)
Meget romslig bad innredet med både dusj og boblebadekar. Her er det varmekabler i gulvet og badet inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og elektrisk avtrekksventil i vegg.

Vaskerom
Eget praktisk vaskerom med våtromsbelegg på gulvet og malt platekledning på veggene. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin og har sluk av plast.

I tilknytning til inngangspartiet er det en nord-vestvendt terrasse på 13,4 m².

Leilighet underetasje:
Innredet del med egen inngang nede på høyre side fra parkeringsplassen -70 m² (tidligere utleid for kr. 132.000,- per år).

Entre/gang (4,9 m²)
Romslig entrè/gang med vinylbelegg på gulvet og malt panel på veggene. Entrèen har videre godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue (26,1 m²)
Lys og åpen stue av god størrelse. Store vinduer sikrer oppholdsrommet rikelig med naturlig lysinnslipp, og det er utgang til sør-vestvendt terrasse på 9,2 m². Terrassen har videre adkomst til stor og koselig hage. Her er det et eldre drivhus hvor det blant annet har vært dyrket druer, samt en utepeis for trivelige vinterkvelder.

Kjøkken (12,2 m²)
Kjøkkeninnredning med slette fronter fra IKEA, samt integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Her er det godt med skap- og benkeplass og kjøkkenet inneholder videre laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Leiligheten i underetasjen har to soverom på henholdsvis 8,4 m² og 7,3 m². Begge soverommene har godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger.

Bad (3,7 m²)
Lyst, fliset bad med varmekabler i gulvet. Badet inneholder servant, speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne og elektrisk avtrekksventil i vegg.

Vaskerom (4,4 m²)
Praktisk vaskerom med egen inngang. Her er det keramiske fliser på gulvet og vaskerommet inneholder videre innredning/skap, benkeplate, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og elektrisk avtrekksventil i veggen.

Hybel underetasje:
Innredet del med egen inngang nede på høyre side fra parkeringsplassen - 35 m (tidligere utleid for kr. 72.000,- per år).

Entre/gang (6,1 m²)
Lys og åpen entrè/gang ønsker deg velkommen inn.

Stue/kjøkken (14,6 m²)
Hybelen har åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det varmekabler i gulvet og det er mulighet for å innrede med både sofakrok og en liten spisekrok. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, samt et overskap med glassfront. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom (9,5 m²)
Soverommet i hybelen er av god størrelse, og det er godt med plass til seng av ønsket størrelse, nattbord og øvrige møbleringsløsninger. Her har man store vinduer som sørger for godt med naturlig lysinnslipp og gode luftemuligheter. 

Bad (4,4 m²)
Lyst og tidløst bad med varmekabler i gulvet. Her er det plass til både vaskemaskin og tørketrommel, og badet inneholder videre servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjgarnityr, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og elektrisk avtrekksventil i vegg.

Byggeår

1951

Bruksareal per etasje

U.etg: 105 m²
1.etg: 93 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1346m2

Parkering

Garasje på 41,9 m², samt gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Arealbeskrivelse

U.etg. hybel: Entré/gang, soverom, stue/kjøkken og bad.
U.etg. leilighet: Entré, stue, 2 soverom, bad, kjøkken og vaskerom
1. etg: Entré, stue/kjøkken, 3 soverom, gang, bad og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og asfaltert plass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming:
- Varmekabler i stue/kjøkken og bad i hybel
- Varmekabler i entrè og bad leilighet i 1. etg.
- Vegghengte panelovne på begge soverom i leilighet i u. etg.

Sikringsskap i entré/gang hybel.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) strømmåler
og overspenningsvern.
Hovedsikring på 32 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 10stk.

Sikringsskap på kjøkken leilighet u.etg.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) strømmåler
og overspenningsvern.
Overbelastningsvern på 40 ampere.
Hovedsikring på 80 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
16 ampere: 11 stk.
10 ampere: 2 stk.

Sikringsskap i sov 3 (1.etg.)
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) og strømmåler.
Overbelastningsvern på 40 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
15 ampere: 10 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen.

Ansvarlig megler

Siv Bente Hansen-Besseberg
Megler/salgsleder
sbhb@kapa.no
48 88 84 40

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

11-06-2023

Kart
Grimstadneset 4, 5252 Søreidgrend

Se flere boliger i området

Meny