Fridalsveien 39A
5063 BERGEN

INNDALENS BOLIGSELSKAP A/S

Andelsbrevnummer

9

Leiligheten inneholder entré/gang, bad, stue/kjøkken, to soverom og WC.

Standard

Velkommen til Fridalsveien 39A!

En flott entré ønsker deg velkommen inn i en lekker og moderne leilighet. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Leiligheten ble renovert i 2020. Det er varmekabler i alle gulv foruten om soverom. Alt av lys og varmetermostater kan styres via app på din smarttelefon.

Fra leilighetens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: to soverom, bad, wc, stue & kjøkken med utgang til balkong.

Stue & Kjøkken |

I leiligheten har du en åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg. Rommet måler 33 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. I stuen er det plassert en rentbrennende peisovn (2020) - denne varmer opp leiligheten på kjøligere dager.

Kjøkkenet er lekkert og moderne med kjøkkeninnredning fra Nordsjø. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter, benkeplate i laminat og planlagt komposittvask med ett-greps blandebatteri med uttrekksfunksjon. Det er fliser over benkeplate, belysning under overskap og glassplate over platetopp. Varmtvannsberederen er plassert i benkeskap. Følgende hvitevarer er integrert og medfølger handelen: stekeovn, kombinert stekeovn med dampfunksjon og mikro, induksjonstopp og kjøleskap med frysedel. Vegghengt ventilator fra Røroshetta. Integrerte hvitevarer er fra Siemens og både kjøkkeninnredning og hvitevarer er fra 2020. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og det er tilordnet praktisk innhukk med plass til barstoler hvor blant annet frokosten kan nytes!

Bad & WC |

Leilighetens bad er også renovert i 2020 (TG1), og er av god størrelse og måler 5,3 kvadratmeter. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger. Malte flater i himling med innfelte spotter. Rommet er innredet med baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speil med bakgrunnsbelysning (og dimmer), vegghengt toalett og dusj med fastvegg i herdet glass samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. Det er elektriske varmekabler i gulvet, opplegg for vaskemaskin (kombimaskin som følger med handelen), rennesluk og elektrisk vifte i himling. Ved dusjen er det flislagt nisje med plass til oppbevaring av hygieneprodukter.

Leiligheten har også et praktisk wc som er perfekt når man har gjester. Rommet har keramiske fliser på gulv, malte flater på vegger og i himling. Innfelte spotter. Innredet med baderomsmøbel med slett dør, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speil med bakgrunnsbelysning, vegghengt toalett, fordelerskap til rør-i-rør og avtrekksventil på vegg.

Soverom |

Leilighetens to soverom er av god størrelse og er malt i behagelige farger. Rommene måler henholdsvis 12,9 og 6,5 kvadratmeter. Hovedsoverommet er innredet med praktisk skyvedørsgarderobe. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til leilighetens balkong som måler 3 kvadratmeter med gode solforhold. Det er plass til sittegruppe og grill.

Borettslaget har også flotte felles grøntarealer!

Bod |

Medfølgende tre eksterne boder av god størrelse hvorav en på loft på 5,2 kvadratmeter og to i kjeller (én etasje ned fra leiligheten) som måler 7,1 og 6,1 kvadratmeter. Den ene boden i kjeller har strøm slik at det er muligheter for eksempelvis fryseskap.

Dette er en velholdt, lys og åpen leilighet. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør leiligheten lett å like og passende for de fleste!

Dokumentasjon på arbeid som er gjort i leiligheten kan for øvrig sees hos megler.

Byggeår

1950

Tomteareal

13605m2

Parkering

Dersom man ønsker å leie garasje kontakter man forretningsfører og blir satt på venteliste. Ledig garasje tildeles den som står øverst på ventelisten.

Det er også parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i nærheten av tre boligsoner: 28: Stadion. Du må ha gyldig sonekort synlig i bilen for å kunne parkere i boligsonen.
Pris: kr 420,- pr. md.
EL-bil: Beboere med elbil får 25% rabatt for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen kommune, se Bergen kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Vedovn i stue.
El. varmekabler på bad, gang og stue/kjøkken.
Elektrisk oppvarming forøvrig.

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Oransje.
Energikarakter: G.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert: 07.09.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-10-2024

Kart
Fridalsveien 39A, 5063 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny