Lønborglien 44
5039 BERGEN

Hellemyren Sameie

Leiligheten går over et plan og inneholder: Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, soverom.

Standard

Velkommen til Lønborglien 44!

Et pent inngangsparti ønsker deg velkommen inn i en koselig og romslig 2-roms leilighet.  Leilighetens entré tilbyr godt med lagringsplass og god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Du ledes naturligvis videre til de øvrige rommene: stue, kjøkken, bad og soverom.

Stue |
Du blir tatt imot av en lys og luftig stue på 21,3 m², med store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lys. Stuen byr på plass til både spise- og sofagruppe - et fantastisk sosialt preg! Fra stuen er det adkomst til leilighetens romslige balkong.

Kjøkken |
Det er åpen løsning fra stuen til kjøkkenet. Det er parkett på gulv. Kjøkkeninnredning med slette fronter, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask. Fliser over benkeplate og belysning under overskap. Integrert ventilator.

Soverom |
Leilgheten har et soverom som måler 8,7 m². Hovedsoverommet har plassbygd garderobeskap med plass til oppbevaring av det man måtte ønske. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Bad |
Badet måler 4,8 m² og er innredet med toalett, dusjkabinett (nytt), servant med møblement, speil og belysning. Røropplegg for vaskemaskin og sentral/skap for rør i rør system. Det er varmekabler i gulv, plastsluk og avtrekksventil på vegg.

Byggeår

2005

Tomteareal

12415m2

Parkering

- Sameiet har 84 plasser i garasje. Plassene er ikke faste, og følger ikke leilighetene
- Gjesteparkering med 15 plasser

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 20.09.2024

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-10-2024

Kart
Lønborglien 44, 5039 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny