Hedlemyra 6
5357 FJELL

1. etasje: Hall med trapp, 3 soverom bad og teknisk rom. 2. etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning og 1 soverom. Garasje med bod.

Standard

Kaland & Partners ved Ole Kristvåg Pedersen har gleden av å presentere Hedlemyra 6, en moderne enebolig i funkis-stil over to plan. Eneboligen har integrert garasje og to store sammenhengende terrasser PÅ 82 KVM med utsikt og gode solforhold.
Innholdsrik enebolig fra 2016 med bruksareal på 142 kvm og god kvalitet på materialvalg, overflater og utstyr. 2 store sammenhengende terrasser med flott utsikt og meget gode solforhold. Bolighuset går over to etasjer, har integrert garasje med elektrisk portåpner og store terrasser med adkomst fra stue. Her kan en nyte den solrike beliggenheten og flotte utsikten i naturskjønne omgivelser. 

Funkisboligen har følgende kvaliteter og utstyr:
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Integrert garasje med elektisk portåpner og romslig sportsbod.
- To store sammenhengende terrasser PÅ 82 KVM.
- Innfelt downlightsbelysning.
- Moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal med kjøkkenøy, store kolonialskuffer og godt med integrerte hvitevarer.
- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje.
- Godt med stikkontakter og utebelysning.
- Listfri og moderne bolig med store vindusflater, gode lysforhold og funksjonell planløsning.
- Kort vei til sjøen og meget flotte rekreasjonsmuligheter.
- Tomt og utearealer på tilnærmet flat tomt klargjort med jord og grus for opparbeidelse etter eget ønske.
- Mulighet for båtplass i nærliggende marina - Konferer megler.

1.etasje:

Innbydende og åpen entré/hall med trappegang og adkomst til alle rom i etasjen. Hallen er romslig med god plass til å henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko. Under trappen er det muligheter for ytterligere oppbevaring. Det er keramiske fliser på gulv, malte flater på vegger, og malt himling med downlights. På vegg er det montert styringspanel for  ventilasjon, og det er varmekabler i gulv.
I hallen ved inngangspartiet er det en praktisk bod/teknisk rom med gode lagringsmuligheter og hvor ventilasjonsanlegg og varmtvannsbereder er plassert.

Stort og moderne baderom av god standard. Badet fremstår som meget tiltalende og har hvit høyglanset baderomsmøblement med heldekkende servant i underskap og speil med belysning, stikkontakt, balansert ventiliasjon, downlights i himling, varmekabler i gulv, vegghengt klosett, dusj med innfellbare rette dusjvegger i glass. Det er opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel, fordelerskap for rør-i-rør, samt godt med muligheter for ytterligere innredning.

Boligen har totalt 3 soverom i 1.etg. Soverommene er av god størrelse og har pene malte overflater og parkett på gulv. Alle soverommene har god plass til seng og skap. Hovedroverommet er av en generøs størrelse med god plass for dobbeltseng og stor garderobeløsning. 

2.etasje:

En moderne trapp med lakkerte vanger/spiler og beisede trinn fører opp til 2. etasje. Her er det adkomst åpen stue- og kjøkkenløsning, og adkomst til terrasseen.

Tidsriktig og åpen stue-/kjøkkenløsning med spiseplass og barløsning. Stor og romslig stue med god plass til ulike møbleringsløsninger. Pene og lyse overflater mot en pen parkett på gulv. Downlights i himling. Flytende overgang med sammenhengende gulv fra trapp og gjennom stue/kjøkken. Store vindusflater gir innslipp til mye naturlig lys og innbyr til en tur ut på den herlige terrassen. Lysinnslipp kombinert med lyse overflater skaper en behagelig og luftig romfølelse. Ved siden av kjøkkenøy er det en romslig spiseplass. Kjøkken- og spisesone skaper en naturlig romavskiller i den åpne løsningen i etasjen.

Pent kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Innredning med hvite og glatte fronter med integrerte håndtak og gode lagringsmuligheter. Kjøkkenet er ellers innredet med laminat benkeplate og vask. Det er også spiseplass ved kjøkkenøy med uttrukket benkeplate på en side. Integrerte hvitevarer levert av Bosch, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og stål takhengt ventilator.

I denne etasjen finnes boligens siste soverom. Rommet er praktiskg med god plass til seng og garderobeløsning, og kan for øvrig benyttes som TV-stue, kontor eller lekerom. Det er malte flater på vegger, parkett på gulv og malt himling.

Garasje:
Funkisboligen har en integret garasje med elektrisk portåpner. Innerst i garasjen er det en stor sportsbod med vindu, lampe i himling og uttak til strøm.

Byggeår

2016

Tomteareal

597m2

Parkering

Integrert garasje på med god plass til en bil. For øvrig plass til øvrige biler på egen tomt.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med jordpålagt uteareal for oppbarbeidelse og beplantning etter eget ønske. I tillegg er det lagt grus i oppkjørsel/adkomst. Tomten er tilnærmet flat.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet. Det er elektriske varmekabler i gulv på bad/wc og i hall/gang.
Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning i hele boligen. Ventilasjonssystemet sørger for at ny frisk, filtrert og oppvarmet luft (ca. 20-21 grader) føres inn i boligen.
Det er montert en varmekonvektorvifte i stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-08-2024

Kart
Hedlemyra 6, 5357 FJELL

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Hedlemyra 6
142 m2 - 4 soverom
kr 3 990 000
Meny