Kirkegaten 24
5036 BERGEN

SAMEIE KIRKEGATEN 24

Leiligheten går over to plan og inneholder: Underetasje: gang, bad, vaskerom og to soverom. 1. etasje: stue, kjøkken og spisestue.

Standard

Velkommen til Kirkegaten 24!

Leiligheten ligger fint til i klassisk bygård, plassert i en stille og rolig gate. Med nærhet til sentrum, Fjellveien, Fløyen, dagligvare og en rekke studieinstitusjoner har du alt du måtte behøve i hverdagen!

En flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående moderne standard på overflater og utstyr. 

Leilighetens har to entréer, en i første etasje og en i underetasjen. Fra entréne er det videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: kjøkken, stue, bad, vaskerom og to soverom.

Stue |
Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 44 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du måtte ønske. Stuen har takhøyde på ca. 2,68 og store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkken |
Kjøkkeninnredning fra Designa med slette fronter, benkeplate i laminat og overlimt komposittvask. Det er også en praktisk kjøkkenøy fra IKEA. Følgende hvitevarer er på kjøkkenet og medfølger handelen: stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. På kjøkkenet er det også en herlig spisegruppe med plassbygd benk, her han man også et stort vindu som gjør at man har en nydelig utsikt.

Bad |
Badet er fra 2019 gjennomført av fagfolk. Keramiske fliser på gulv og vegger og malte flater i himling. Badet inneholder: Baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap med belysning, vegghengt toalett og dusj med foldedører i herdet glass samt dusjgarnityr med hånddusj. Varmekabler i gulv, plastsluk og elektrisk vifte på vegg.

Vaskerom |
Ved siden av badet finner vi også et praktisk vaskerom. Vaskerommet måler 3,1 kvadratmeter og det er opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og varmtvannsbereder.

Soverom |
Leiligheten har to gode soverom. Leilighetens hovedsoverom er av god størrelse og måler 12 kvadratmeter. Det er god plass til seng, nattbord og annet passende møblement. Det er godt med oppbevaringsplass i rommets garderobeskap. Leilighetens andre soverom ligger vendt mot en fredelig bakgård og måler 8,4 kvadratmeter. Det er en stor skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring. Her er det også god plass til å innrede etter eget ønske.

Tilhørende bod i kjeller på 3,2 kvadratmeter.

Byggeår

1915

Tomteareal

217m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Bergen kommune har idag disse prisene i denne sonen for beboerparkering:
Bil nummer 1: Kroner 560,- per måned .
Bil nummer 2: Kroner 840,- per måned.
Elbiler får 25 prosent rabatt for beboerparkering.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.
- Varmekabler i hele underetasjen, fouten soverom to der det er lagt varmefolje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 01.08.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

28-08-2024

Kart
Kirkegaten 24, 5036 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny