Hans Hauges gate 35
5033 BERGEN

Sameiet Hans Hauges Gate 35

Leiligheten går over ett plan og inneholder: - Entré (4,5 m²) - Kjøkken (9,7 m²) - Bad (6,6 m²) - Stue (18,3 m²) - Soverom (17,9 m²) Ekstern bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Hans Hauges gate 35!

Leiligheten ligger fint til i klassisk bygård, plassert i en stille og rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Med nærhet til sentrum, Fjellveien, Fløyen, dagligvare og en rekke studieinstitusjoner har du alt du måtte behøve i hverdagen!

Leiligheten ligger fint til i tredje etasje og en flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. 

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: kjøkken, stue, bad og soverom.

Stue |
Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 18,3 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du måtte ønske. Stuen har takhøyde på ca. 2,59 og store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. I stuen er det plassert en rentbrennende peis som varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken |
Kjøkkeninnredning fra HTH med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med ett-greps blandebatteri. Skvettplate over benkeplate og belysning/stikk under overskap. Følgende hvitevarer er på kjøkkenet og medfølger handelen: komfyr med keramisk platetopp (Gram), oppvaskmaskin (Siemens) og kjøleskap med frysedel (Gorenje).

Bad |
Det er lagt flis på flis i juli 2024. Keramiske fliser på gulv m/sokkelflis, malte flater på vegger og i himling. Inneholder: Baderomsmøbel med finerte fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speil med belysning, gulvstående toalett og dusjnisje med dusjdør i herdet glass samt dusjgarnityr med hånddusje. El. varmekabler, plastsluk og elektrisk vifte på vegg.

Soverom |
Leilighetens hovedsoverom ligger vendt mot baksiden av bygget som gjør rommet stille og svalt. Soverommet er av god størrelse og måler 17,9 kvadratmeter. Det er godt med oppbevaringsplass i rommets garderobeskap. 

Tilhørende bod i kjeller på 12,1 kvadratmeter.

Byggeår

1897

Tomteareal

234m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.Varmekabler på bad. Rentbrennende ildsted med glassfront.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 22.07.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-07-2024

Kart
Hans Hauges gate 35, 5033 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny