Ibsens gate 70
5053 BERGEN

Sameiet Ibsens Gate 68 og 70

Areal og fordeling pr etasje 2.etg: 71 kvm BRA-i Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i BRA-i: 2.etg: Entrè, stue, kjøkken, WC-rom, soverom og soverom/bad åpen løsning. I tillegg disponerer leiligheten to boder i kjeller og en på loft. Disse er ikke oppmålt da disse disponeres, og ikke eies sammen med leiligheten.

Standard

Velkommen til Ibsens gate 70!
Dette er en unik 3-roms med fine kvaliteter. I 2023 ble bygget pusset og malt i regi av sameiet. Vinduene i leiligheten som er vendt ut mot hagen ble også skiftet på dette tidspunktet.

Entrè | Velkommen inn! Det første som møter deg er en romslig entrè på 6,7 kvm. Her er der god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. For ytterligere oppbevaring disponerer leiligheten en bod på loft og to i kjeller.

WC-rom | Ved starten av entrèen er det tilkomst til wc-rom på 1,1 kvm. Her består overflatene keramiske fliser på gulv og vegger. Det er malte plater i himling og innfelte spotter. Rommet inneholder baderomsmøbel, heldekkende servant og vegghengt toalett.

Kjøkken | Vi tar turen videre inn til det flotte kjøkkenet på 14,4 kvm. Her har du rikelig med skap-og benkeplass til å kokkelere! Innredningen var ny i 2018 og består av finérte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum. Benkeplate på kjøkken øy er skiftet ut i nyere tid av nåværende eier. Det er også satt inn ekstra skap vedsiden av kjøkkenøyen som står i stil med kjøkkenet. Av integrerte hvitevarer inneholder kjøkkenet stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og vegghengt ventilator. Det er ellers frittstående kombiskap med kjøle- og frysedel samt isbitmaskin (side-by-side). Hvitevarer fra IKEA/Bosch. Kombiskap fra Daewoo. Det er montert komfyrvakt og lekkasjesensor.

Stue | Fra kjøkkenet er det adkomst til leilighetens stue på 20,3 kvm. Her har den pene teglsteinen blitt bragt frem, som skaper et særegent uttrykk. Den romslige stuen har godt med naturlig lys og er enkel å møblere. Her er det plass til en sofa av god størrelse, stuebord og en koselig spisegruppe. Vinduene i stuen er fra 2018 ifølge selger og har dype vinduskarmer. Her har man flott utsikt ut mot gaten og Løvstakken.

Soverom/ åpen løsning bad | Fra entrèen er det adkomst til hovedsoverommet som er kombinert med baderommet. Størrelsen er på 14,5 kvm og kan innredes med dobbeltseng og garderobeskap. For å gi et skille mellom soverom og bad er det satt opp en delvis skillevegg (denne kan flyttes). Her er det vindu ut mot den herlige hagen i sameiet og utsikt opp mot Ulriken. Vinduene på baksiden av bygget ble skiftet i regi av sameiet i 2023. Overflatene består av en en-stavs parkett på soveromssiden, og keramiske fliser på baderomsdelen. Baderomsdelen inneholder baderomsmøbel med servant, badekar, dusjnisje med innfellbar dør i herdet glass, samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. Bad fra 2018 ifølge tidligere salgsoppgaver. Lagt inn nye vannrør for tilkobling og installering av ny varmtvannstank i 2023 av faglært.

Soverom | Leilighetens andre soverom måler 8,8 kvm. Rommet kan for eksempel møbleres med en 120 eller 140 seng, garderobeskap, nattbord og skrivebord.

Byggeår

1923

Tomteareal

1325m2

Parkering

Det er soneparkering i området. Gjeldene sone for boligen vil være sone 25 eller 26.

For mer informasjon om boligsoneparkering: https://www.bergen.kommune.no/innbyggerhjelpen/vann-vei-og-trafikk/vei-transport-og-parkering/parkering/boligsoneparkering

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
- El. varmekabler på WC og bad (soverom / bad).
- Varmefolie i øvrige rom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-07-2024

Kart
Ibsens gate 70, 5053 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny