Torborg Nedreaas' gate 12
5006 BERGEN

Jekteviken borettslag

Andelsbrevnummer

14

Leiligheten går over et plan og inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad, to soverom og bod. Tilhørende ekstern bod på loftet.

Standard

Leiligheten ligger fint til i byggets andre etasje. Et romslig, felles trappeløp fører deg opp til leilighetens inngangsparti. Rommet er lyst og luftig med god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko.

Fra inngangspartiet føres du naturlig videre til leilighetens samlingspunkt, stuen. Stuen har en god planløsning som gjør det lett å innrede som man selv ønsker. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Tidsriktig fargevalg på vegger og tak.

Fra stuen er det utgang til leilighetens solrike balkong - en herlig forlengelse av rommet på de fineste dagene!

Kjøkkenet er pent, har profilerte fronter og tre benkeplate. Det er plass til et lite spisebord, og det er godt med skap- og benkeplass. Et kjøkken hvor det å lage god mat blir en lek! Hvitevarer: integrert vaskemaskin og innebygd stekeovn. Frittstående kjøle- og fryseskap.

Fliset bad med varme i gulv. Badet inneholder dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett, servant med underskap/ skuffer, speil på vegg og opplegg for vaskemaskin.

Leilighetens to soverom og måler henholdsvis 12,6 og 14,2 kvadratmeter. Soverommene har god plass til seng, nattbord, garderobe og annet passende møblement.

Byggeår

1950

Tomteareal

545m2

Parkering

Parkeringsplasser følger ikke andelene, men blir tildelt etter venteliste etter søknad til styret. Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Balansert ventilasjon
- Varmekabler på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 17.07.2024

Tilstandsrapport utført av

Markus Gilmore

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-07-2024

Kart
Torborg Nedreaas' gate 12, 5006 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny