Michael Krohns gate 63
5057 BERGEN

1912 sameie

Areal og fordeling pr etasje 7.etg: 40 kvm BRA-i Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i BRA-i: 7.etg: Entrè, stue/kjøkken, bad, soverom og innvendig bod. I tillegg medfølger en ekstern bod i 3.etasje.

Standard

Velkommen til Michael Krohns gate 63! Dette er en lys og innbydende leilighet med god planløsning. Bygget er fra 2019 og holder en gjennomgående god standard. Det er gjort ekstra tilvalg på både kjøkken og bad som løfter inntrykket fra den ordinære leiligheten. Her er det bare å flytte rett inn og starte å nyte solen på balkongen, takterrassen eller spasere rett ned til sjøkanten for et forfriskende bad! Leiligheten bør sees for å oppleve den gode romfølelsen.

Entrè | Velkommen inn! Det første som møter deg er en romslig entrè på 3,7 kvm. Her består overflatene av en pen eikeparkett på gulv, som er gjennomgående for hele leiligheten med unntak av bad. Det er ellers slette malte vegger og himling. Det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. For ytterligere oppbevaring har leiligheten en innvendig bod på 3,5 kvm og en bod av god størrelse i 3.etasje. Sikringsskap er plassert i entrè og inneholder automatsikringer.

Stue/kjøkken | Vi tar turen videre inn til leilighetens stue og kjøkken. Rommet har en størrelse på 19 kvm og har store vindusflater som gir rikelig med dagslys. Her kan man møblere med sofa, stuebord og en koselig sittegruppe. Den flotte utsikten over bergensfjellene og sjøen gir leiligheten det lille ekstra. Skulle man ønske å dempe lysinnslippet til stuen er det bare å trekke ned plissegardinene. Disse er av høy kvalitet og levert av Luxaflex. Fra stuen er det adkomst til en deilig balkong på 7,8 kvm. Her kan man nyte solen fra tidlig på morningen til ca.kl15.00 på sommerstid. Ønsker man å nyte solen både på dag-og kveldstid kan man ta turen opp på takterrassen til sameiet.

Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH. Når leiligheten ble bygd var dette et av tilvalgene som ble gjort. Det er også satt opp glassplater på vegg  over benkeplate. Kjøkkeninnredningen består av slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Av integrerte hvitevarer inneholder kjøkkenet stekeovn, platestopp, oppvaskmaskin og ventilator. Det er også et frittstående kjøleskap fra Electrolux som kan medfølge etter nærmere avtale.

Bad | Leilighetens baderom er lyst og innbydende med en størrelse på 3,9 kvm. Rommet er helfliset og har hvitlakkerte aluminiumsplater i himling. Flisene var en del av tilvalget som ble gjort i 2019. Det er innfelte downlights i himling og vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj med glassvegger, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskinen medfølger ikke boligen.

Soverom | Soverommet har adkomst fra stuen og måler 7,8 kvm. Her kan det enkelt innredes med dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning som skaper en godt inneklima i leiligheten. Fra soverommet er det tilgang til en innvendig bod som kan brukes for eksempel kan brukes som garderobe eller kontor.


Følgende kan kjøpes med leiligheten:
- Sofa fra møbelringen med teppe
- Kjøleskap
- TV

Ta kontakt med megler for pris på overnevnte. Om det skulle være aktuelt tas videre dialog med selger.

Byggeår

2019

Tomteareal

5108m2

Parkering

Det opplyses om at det er mulighet for leie av plass hos Aimo Park i samme bygg (2.etg). Ca. mnd pris for beboere er kr. 2.366. Det er mulighet for å leie plass med elbil-lader i samme anlegg.

Det er ellers soneparkering i området.

For mer informasjon om boligsoneparkering: https://www.bergen.kommune.no/innbyggerhjelpen/vann-vei-og-trafikk/vei-transport-og-parkering/parkering/boligsoneparkering

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og fjernvarme.
- Vannbåren varme i baderomsgulv.
- Radiator i stuen via fjernvarme.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-07-2024

Kart
Michael Krohns gate 63, 5057 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny