Krokeidevegen 393A
5244 FANA

Boligen går over to plan og inneholder: Hovedetasje: Entré, stue/kjøkken, garderobe, kontor/gjesterom, bad og vaskerom. Underetasje: Gang, garderobe, bad, tre soverom, hobbyrom, TV-stue og teknisk rom. Med boligen følger også garasje som går over to plan med plass til to biler, samt en underetasje med verksted og bod.

Standard

Velkommen til flotte Krokeidevegen 393A! Denne nydelige eneboligen holder en svært høy standard med flotte materialvalg. Eneboligen har ett flott inngangsparti med en romslig garasje og to inngangsdører. Hvor den ene fører deg til entréen og den andre fører deg til vaskerommet.

Innenfor inngangsdøren blir du møtt av en lys og romslig entré på ca. 8 kvm. Entréen har en nydelig Fjordal Ask Line parkett på gulv som er gjennomgående for etasjen, med unntak av bad og vaskerom samt lyse farger på veggene.

Fra entréen blir du naturlig ledet videre inn i boligens store kjøkken og stue som er i en åpen løsning. Rommet måler hele 64,4 kvm og har en takhøyde på ca. 5 meter på det høyeste. Stuen har også store vindusflater som går fra tak til gulv og sørger for et nydelig lysinnslipp, samt slipper inn den fantastiske fjordutsikten. Stuen kan enkelt innredes med en romslig spisestue som rommer hele familien, samt en koselig sofagruppe. I stuedelen av rommet er det installert peisovn som gir en koselig atmosfære til rommet vinterstid. Sommerstid kan man nyte balkongen, med utgang fra stuen, som har en fantastisk utsikt over egen hage og fjorden rett nedenfor.
Boligens kjøkken har en god utforming samt en fantastisk kjøkkenøy. Kjøkkenet er levert av IKEA og er innredet med  hvite høyglansfronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask med skyllekum. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn (Gorenje), induksjonstopp (Grundig), oppvaskmaskin (Bosch), kjøleskap (Gorenje) og to takhengte ventilatorer fra Gorenje med avtrekk ut.

Følger man trappen ned til boligens underetasje blir du møtt av en romslig gang på ca. 23 kvm som kan innredes etter eget ønske. Videre finner du også boligens andre stue i underetasjen. TV-stuen måler ca. 24 kvm og har tepper på gulv og er ekstra lydisolert i himling.

Eneboligen har totalt fire soverom som alle er av god størrelse. Husets første soverom finner vi i hovedetasjen og måler ca. 14 kvm. I tilknytning til soverommet er en garderobe på ca. 5 kvm innredet med en romslig garderobeløsning. Resterende soverom befinner seg i boligens underetasje hvor to er på ca. 12 kvm og et på ca. 9 kvm. Boligen har også et hobbyrom som i dag er innredet som soverom og er på ca. 9 kvm. Hovedsoverommet i underetasjen er innredet med en romslig garderobe som medfølger salget. I tilknytning til underetasjens soverom er det også en romslig garderobe på ca. 5 kvm som er innredet med en praktisk garderobeløsning.

Boligen har totalt to bad fordelt på de to etasjene. Badet i hovedetasjen måler ca. 6 kvm og er helfliset med vannbåren gulvvarme og avtrekksventil i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med servant, høyskap for ekstra oppbevaring, vegghengt toalett og dusj med rette foldedører i herdet glass. Baderomsmøbler og dusjhjørne er levert av Svedberg. Vegg i vegg med etasjens bad er vaskerommet. Vaskerommet er romslig og måler hele 11,7 kvm. Rommet er innredet med benkeplate i laminat og nedfelt stålvask, samt skap som gir mye oppbevaring.
Boligens andre bad er i underetasjen, måler ca. 8 kvm og er helfliset med vannbåren gulvvarme og avtrekksventil i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med dobbel servant, høyskap, vegghengt toalett, bidet, badekar og dusj med innfellbare dører i herdet glass.

Underetasjen har også et teknisk rom på ca. 5 kvm som inneholder: Varmesentral/varmepumpe, fordelerskap til rør-i-rør, sikringsskap/internettskap, ventilasjonsaggregat, brannslange, stoppekran og sentralstøvsuger i rommet.

Eneboligen har en flott opparbeidet hage med belegningsstein i gårdsplassen, grusganger og terrasser. Det er trapp og hellelagt gangvei fra øvre til nedre del av hagen og rutsjebane til barna. Platting belagt med altaskifer med utsikt over fjorden. Her kan du invitere hele familien og nyte de flotte sommerdagene i Bergen. I gaten er det asfaltert vei med 6 gjesteparkeringsplasser ved innkjøring til området. Det er opparbeidet fellesområde med utebord og gruset plass til aktiviteter som Boccia og kubb. Det er opparbeidet felles gangvei ned til Naustvika fra området.

I garasjens underetasje finner du en romslig bod, samt et praktisk verksted.

Velkommen på visning!

Byggeår

2009

Tomteareal

730m2

Parkering

Parkering i garasje, samt biloppstillingsplasser på eiendommen. Det er også gjesteparkering på fellesområdet.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Vannbåren gulvvarme i hele boligen foruten teknisk rom og garderobe i begge etasjer. Den vannbårene gulvvarme har borehull som er energibesparende (Vann-Vann varmepumpe).
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.
- Rentbrennende ildsted i stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 04.07.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-08-2024

Kart
Krokeidevegen 393A, 5244 FANA

Se flere boliger i området

Bergen-Fana
Kjeøyna 2
53 m2 - 3 soverom
kr 3 990 000
Meny