Harald Sæveruds veg 31D
5237 RÅDAL

Vindharpeslåtten Sameie

Rekkehuset går over to etasjer og inneholde: Første etasje: entré/gang, vaskerom, bad, soverom og utgang til uteplass. Andre etasje: stue, kjøkken, to soverom og utgang til balkong.

Standard

Amalie Bakken v/Kaland & Partners har gleden av å presentere Harald Sæveruds veg 31D!

Eiendommen |

Innholdsrik eiendom med solrike uteplasser. Her får man umiddelbart den gode følelsen! Boligen ble bygget i 2005. Siden er boligen oppgradert med nytt kjøkken i 2019. Det ble også installert elbil lader i garasjen i 2019.

Uteområdet har flere soner: stor uteterrasse med god plass til utemøbler. Den store terrassen (51 kvadratmeter) er også et utmerket sted for alt fra barnebursdager til hyggelige sammenkomster med familie og venner. Det er også ekstremt gode solforhold på eiendommen, fra tidlig formiddag til solnedgang midtsommers. Du har også utgang til balkong fra stue, her er gjerne solen noe lenger enn nede på terrassen.

Som beboer i dette populære sameiet får du tilgang til store og velholdte fellesareal. Meget pent opparbeidet med plen, beplanting, lekeplasser og felles private veier. Det er også en meget populær ballbane hvor det også er montert belysning til banen. Her er det også trampoline til felles bruk. Store deler av arealet er beliggende i forholdsvis flatt terreng og har god utnyttelsesgrad.

Første etasje |

Et lyst og luftig inngangsparti ønsker velkommen. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Inngangspartiet gir god plass for avheng av sko- og yttertøy i garderobeskap. Det er vannbåren varme i alle gulv i 1 etasje (forutenom garasje).

Fra inngangspartiet er det videre tilkomst til vaskerom, bad, soverom og kontor/kjellerstue med utgang til terrasse.

Vaskerommet har belegg på gulv og malte plater i himling. Rommet har utslagsvask, vegghengt blandebatteri, opplegg for vaskemaskin samt fordelerskap til rør-i-rør og vannbåren varme. Plastsluk og avtrekksventil i himling.

Badet har keramiske fliser på gulv (m/kontaktplast på gulv utenfor dusjsone), keramiske fliser på vegger og takplater i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap med belysning, vegghengt toalett og dusjnisje med innfellbar glassvegg samt dusjgarnityr med hånddusj. Det er også opplegg for badekar på badet. Baderomsmøbel og speilskap fra 2019.

Soverommet i denne etasjen er romslig og måler 10,3 kvadratmeter. Innred med seng, nattbord og annet passende møblement.

Andre etasje |

Trappen fra boligens inngangsparti fører deg opp til boligens andre etasje og man ledes naturlig inn mot boligens samlingssted - stuen. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. I hjørnet av stuen er det plassert en flott peisovn som varmer godt på kjølige dager! Terrassedøren i stuen leder deg ut på balkongen (6 kvadratmeter) som er en herlig forlengense av stuen på de fineste dagene!

Kjøkkenet er adskilt fra stuen, men har en delvis åpen løsning. Denne løsningen gir rommet et sosialt preg. Kjøkkenet er stort, romslig og innredet med kjøkkeninnredning fra Epoq med glatte fronter, benkeplate i laminat og underlimt stålvask med skyllekum og ett-greps blandebatteri med uttrekksfunksjon. Det er skvettplater over deler av benkeplate og LED-belysning under overskap. Følgende hvitevarer er integrert og medfølger handelen: komfyr, ventilator, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er montert lekkasjestopper (Aquastop) under oppvaskkum.

I boligens andre etasje finner du to soverom. Disse måler henholdsvis 10,9 og 7 kvadratmeter.

Dette er et velholdt, lyst og åpent enderekkehus. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør boligen lett å like og passende for de fleste!

Byggeår

2005

Tomteareal

11873m2

Parkering

Garasje på kvm med montert elbil lader, samt  biloppstillingsplass i front av garasjen og inngang til boligen.

Det er i tillegg mulighet for gjesteparkering på sameiets fellesareal.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med en vedovn i stue. Forøvrig oppvarming med vannbåren varme i alle gulv i 1. etasje, foruten i garasje. I tillegg er det radiatorer på kjøkken, begge soverom, samt i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Grønn. Energikarakter: D.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 17.06.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-07-2024

Kart
Harald Sæveruds veg 31D, 5237 RÅDAL

Se flere boliger i området

Bergen-Fana
Kvitura 10
277 m2 - 4 soverom
kr 4 990 000
Meny