Ole Irgens' vei 54
5019 BERGEN

Sameiet Ole Irgens Vei 54

Leiligheten går over ett plan og inkluderer: Andre etasje: Gang, tre soverom, stue, kjøkken, bad og bod / garderobe. Leiligheten har også en ekstern bod på ca. 4 kvm.

Standard

Velkommen til Ole Irgens' vei 54!

Du blir møtt av en romslig gang på ca. 7 kvm med laminat på gulv, malte plater på vegger og i himling.
 
Fra gangen beveger vi oss inn i en lys og luftig stue på ca. 26 kvm.  Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning som optimaliserer plassen i rommet. Her er det god plass til å innrede med både sofakrok og spisebord.

Kjøkkenet måler ca. 9 kvm og kjøkkeninnredningen er levert av Invita. Kjøkkenet har glatte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av komfyr, keramisk platetopp, ventilator og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøleskap.

Leiligheten har totalt tre soverom som måler ca. 9 kvm, ca. 8 kvm og ca. 5 kvm. Rommene har en behagelig parkett på gulv og malt i lyse farger. Har kan du innrede etter eget ønske med passende soveromsmøblement. Det gjøres oppmerksom på at leilighetens tredje soverom ikke oppfyller dagens krav til soverom, men er i godkjente bygningstegninger tegnet inn som soverom (pikeværelse). I forbindelse med leilighetens soverom er det en praktisk bod som i dag er innredet som garderobe som gir god oppbevaringsplass.

Badet i leiligheten måler ca. 2 kvm og er helfliset med elektriske varmekabler og elektrisk vifte på vegg. Bade er innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusjhjørne.

Velkommen!

Byggeår

1948

Tomteareal

304m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Rentbrennende ildsted med glassfront.
- Elektriske varmekabler på bad.
- Elektrisk varmefolie i stue, kjøkken og gang.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

07.06.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-07-2024

Kart
Ole Irgens' vei 54, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny